Miten käy kun yksi parhaista ruotsalaispelaajista kautta aikojen, Peter Forsberg, naamioidaan ja laitetaan pelaamaan veteraanijoukkueen kanssa? Yksi joukkueen pelaajista tuo hallille mukanaan Peterin, joka pelaa alkuun tahallaan umpisurkeasti.

Joukkuetoverit pyörittelevät päätään tälle uudelle ”vahvistukselle”, kunnes Peter alkaa pelata tosissaan ja pelimiehen todellinen identiteetti paljastuu. Peterin pelatessa tosissaan hän ei anna mitään mahdollisuuksia tavallisille harrastajille. Forsbergille ja mukana tempussa olevalle avustajalle asennettiin mikrofonit ja tempauksesta kuvattiin hauska piilokamera-video. Voit katso videon alapuolelta.

Forsberg itse naureskelee Aftonbladetin videolla, kuinka vaikeaa oli aluksi pelata tahallaan huonosti, mutta kokemus oli kaiken kaikkiaan hauska. Lopulta tempaus paljastetaan myös muille pelaajille, jotka pitävät yllätystä niin ikään hauskana.

Peter Forsberg pelaa naamioituna harrastesarjassa, katso hauska piilokamera:

Jaa kavereillesi: