Oletko jo törmännyt netissä laajalle levinneeseen uutiseen isoisän valmistelemasta illallisesta? Tarina lähti leviämään Twitteristä, johon yksi käyttäjä postasi kuvan isoisästään, joka syö purilaista ruokapöydän ääressä. Kuvatekstissä tyttö kertoo, kuinka hänen kuvassa oleva isoisänsä teki ruokaa kaikille kuudelle lapsenlapselleen, yhteensä 12 itsetehtyä hampurilaista, mutta vain tämä kuvan ottanut tyttö tuli paikalle. Siis vain yksi kuudesta lapsenlapsesta. Hän kirjoitti: ”Illallinen papan kanssa tänä iltana. Hän valmisti 12 burgeria yhteensä 6 lapsenlapselleen ja minä olin ainoa, joka saapui paikalle. Rakastan häntä.”

Kuulitko jo tarinan isoisän burgeri-illallisesta lapsenlapsilleen? Lue mitä sitten tapahtui!

Internet voi olla erittäinkin julma paikka silloin tällöin, mutta välillä sen kautta huomaa, kuinka vielä useimmilla ihmisillä on sydän paikallaan ja halua auttaa ja tehdä muita ihmisiä iloisiksi. Nyt tämä on todistettu, kun valtava määrä ihmisiä liikuttui papan mönkään menneestä illallisesta lastenlastensa kanssa ja halusi järjestää hänelle uuden kokkausillan!

Pappa, eli Kenneth Harmon, sai toki nähdä taas kaikki lapsenlapsensa uudelleen, mutta internetin ihmeellinen maailma otti yhden askeleen pidemmälle. Kokkausjuhlat Kennethiä varten järjestettiin 26. maaliskuuta Purcellissa Oklahomassa perheen omistamalla kirpputorilla ja osallistujamäärä ylitti kaikki odotukset! Sadat ihmiset tulivat todellakin paikan päälle nauttimaan burgereista papan kanssa, eivätkä puheet jääneet siis vain nettihöpinöiksi.

On ihana huomata, kuinka tässä kyynisessä maailmassa on vielä tilaa myötätunnolle ja yhteistyölle!

Kuulitko jo tarinan isoisän burgeri-illallisesta lapsenlapsilleen? Lue mitä sitten tapahtui!

 

 

 

Lähde.