Nykyisin parisuhteelle on kirjoitettu aivan uudet säännöt, eivätkä vanhat tavat ja normit päde enää kaikkiin suhteisiin. Ihmiset ovat heränneet huomaamaan, ettei vain naisen ja miehen välinen avioliitto ole ainoa sitoutumisen muoto, vaan että muitakin vaihtoehtoja on. Vaikka parisuhteen uudet muodot ovatkin vielä vähemmistöjä, se ei tee niistä vähempiarvoisia. Päinvastoin, ne ovat saaneet entistä enemmän huomiota myös mediassa ‒ ihmiset ovat kiinnostuneita uudesta ja erilaisesta tavasta elää, olla ja rakastaa.

Nyt Elite Daily -uutispalvelu on julkaissut videon, jossa polyamorisessa suhteessa elävät Tran ja Caleb kertovat avoimesta suhteestaan. Brooklynissa asuva pariskunta kertoo, kuinka heistä Tran otti asian esille, vaikkakin hieman pelkäsi kuinka hänen poikaystävänsä siihen suhtautuisi. Sen sijaan, että Caleb olisi suuttunut asiasta, hän päätti ottaa vastaan avoimen suhteen mahdollisuudet ja siitä alkoi heidän polyamorinen rakkaustarinansa. Pariskunta perusti myös chatin ja ohjelman, jossa muutkin voivat jakaa kokemuksiaan avoimesta suhteesta.

Kiinnostaako avoin suhde? Siinä tapauksessa tämä video on sinulle, näet Tranin ja Calebin tarinan alta!