Viikonloppu tarkoittaa toisinaan kuoharia, olutta ja mimosa-drinkkejä ‒ sekä myöhäisillan ja yön tekstiviestejä, joita lähetellään ei-niin-pienessä sievässä yleensä vastakkaiselle (tosin miksei samallekin) sukupuolelle kenties pienen yhteisen kivan toivossa. Saattaa myös olla, että saat juuri tänä viikonloppuna loistavan idean tekstata pitkästä aikaa eksällesi ja joko haukkua hänet maanrakoon tai ehdottaa yhtä yhteistä bonusyötä. Tai sitten haluat alkaa selvittää välejä kaverisi kanssa, koska et aivan pitänyt hänen äänensävystään edelliskerralla kun puhuitte sinulle arasta asiasta.

Mikä tahansa syy onkin, kännitekstailu on todellinen uhka ja vaara, sillä normaali suodattimesi ja estosi eivät oikein humalassa toimi. Entä jos kännitekstaat vahingossa vanhemmillesi? Kännitekstailun todennäköisenä lopputuloksena on seuraavan aamun supermorkkis etkä halua lähteä häpeältäsi edes lähikauppaan.

Kännitekstailu on todellinen uhka ‒ uusi sovellus poistaa nolot viestit!

Siksi meillä on sinulle loistouutisia! Nyt on keksitty uusi sovellus, joka kantaa nimeä Protect Your Privates. Sovelluksessa on viestin palauttamistoiminto, jonka avulla humalainen voi välittömästi poistaa lähetetyn viestin, jota ei ole vielä luettu. Loistavaa on myös se, että sovelluksessa on ominaisuus, joka estää kuvankaappausten nappaamisen!

Nettisivuillaan Protect Your Privates -sovelluksen kehittäjät mainostavat, että kaikki viestit sen kautta ovat salattuja päästä päähän ja esimerkiksi viestien välittäminen muille, kopioiminen ja tallentaminen ei onnistu. Hakkerit eivät pääse käsiksi viesteihisi eikä niistä voida ottaa kuvankaappauksia, mikä tuntuu olevan nykypäivän trendi.

Kännitekstailu on todellinen uhka ‒ uusi sovellus poistaa nolot viestit!

Kännitekstailetko usein? Voit valita kolmesta eri turvallisuusvaihtoehdosta sen, joka sopii tarpeisiisi:

Lievä: lukemattomat viestit poistuvat 24 tunnin kuluessa
Villi: lukemattomat viestit poistuvat 12 tunnin kuluessa
Mieletön: lukemattomat viestit poistuvat 3 tunnin kuluessa

Minkä näistä itse valitsisit? Kännitekstailua ei voi aina estää, mutta onneksi nyt asialle voi tehdä jotain!

 

 

Lähde.