Mietitkö mistä hauskoista kuvista ja videoista työkaverisi taas puhuvat? Näppäilevätkö he älypuhelintaan kahvitauolla hymyillen tai jopa ääneen nauraen? Sketsi.netin toimitus keräsi hauskimmat suomalaiset instagram-tilit, joita seuraamalla tiedät mille muut nauravat. Seuraa näitä tilejä ja näet hauskat meemit ensimmäisenä.

Pikaopas heille, jotka eivät (vielä) käytä Instagramia: Instagram on sosiaalisen median ilmainen kuvanjakopalvelu, jonne voit luoda oman tilisi ja jakaa itse ottamiasi kuvia. Voit jättää tilisi avoimeksi, jotta kuka tahansa muista Instagram-käyttäjistä voi seurata sinua vapaasti tai voit myös luoda yksityisen tilin, jolloin saat hyväksyä seuraajan ensin ennen kuin hän voi nähdä kuviasi.

Hauskojen instagram tilien lisäksi palvelusta voi saada ideoita esimerkiksi juhliin, pukeutumiseen ja meikkaamiseen. Instagramia on myös parjattu siitä, että siitä on tullut itsekeskeinen omien avujen ja liian paljastavienkin kuvien tyyssija, joka vääristää todellisuutta esimerkiksi filttereiden runsaan käytön vuoksi. Sovelluksen ylivoimasesti viihdyttävin puoli on siellä seurattavat hauskat Instagram-tilit, jotka piristävät huonompaakin päivää.

 

Kokosimme alle toimituksen mielestä hauskimmat suomalaiset Instagram-tilit. Näiltä tileiltä löydät hauskoja meemejä ja kuvia laidasta laitaan. Valitse omaan huumoriisi osuvimmat suomalaiset tilit ja seuraa.

Hauskimmat instagram tilit

Suomen hauskin instagram-tili 2016: @vainmuijajutut
hauskin suomalainen instagram tili 2016

Hauskin suomalainen instagram-tili on toimituksen mielestä @vainmuijajutut. Tämä nousussa oleva tili kertoo kaiken, mitä naisten pään sisällä liikkuu! Kaikki ne kieroilut, tunteilut ja spekuloinnit. Tarjolla on meemejä ja kuvakollaaseja, joissa kuvan ja osuvien tekstien yhdistelmä naurattaa takuulla. Hauskimmalla @Vainmuijajutut -instagram tilillä on tällä hetkellä jo 241 000 seuraajaa ja melkein 600 julkaisua. Heillä on myös Twitter- sekä Facebook-tilit, joten jos olet tosifani, seuraa kaikkia kanavia! Todellinen feministien aarreaitta!

Uusi hauska tulokas: @vainmuumijutut

Hauskimmat suomalaiset Instagram-tilit

Oletko todellinen Muumit-fani? Tässä hauska Instagram-tulokas sinulle seurattavaksi! Tilillä kootaan hauskoja kuvia Muumeista vuosien varrelta ja yhdistetään niitä hauskoihin arkipäivän tilanteisiin, jotka ovat sinullekin takuulla tuttuja. Tällä tulokkaalla on seuraajia tällä hetkellä hieman päälle 58 tuhatta ja päälle 200 julkaisua, mutta uskomme että tilin seuraajamäärä kasvaa huimasti. Me suomalaisethan rakastamme Muumeja ja näihin hauskoihin meemeihin on helppo samaistua.

Viime vuoden suosikki: @vainkuhajutut

vuoden suosikki instagram tili

Muistatko vielä tämän? Viime vuoden puhutuin Instagram-tili vainkuhajutut vetoaa kansaan edelleen. Meemi lähti liikkeelle niin kuin ne yleensä aina lähtevätkin, eli arjen puheista ja hauskoista sanaleikeistä. Tili yhdistää kuha-kalan kuviin ja lopputuloksesta tuli aivan mieletön! Yksinkertaisen nerokasta. @vainkuhajutut viljelee myös muita hauskoja kaksoismerkityksellisiä sanoja, kuten ”voi”. Tilillä käytetään paljon satiiria varsinkin politiikan suhteen. Seuraajia on kertynyt jo yli 64 000 ja tilillä on yli 200 julkaisua. Siinä on kuhaa kerrakseen!

@vainsuomirapjutut
vain suomirapjutut-meemit

Oletko suomiräpin ystävä? Siinä tapauksessa kannattaa seurata tätä hauskaa suomalaista Instagram-tiliä. Tili tekee hauskalla tavalla pilaa suomalaisista räplaulajista ja musiikkigenreen kuuluvasta elämäntyylistä. Seuraajia vainsuomirapjutuilla on noin 61 000 ja kuvia on kertynyt jo yli tuhat. Vainsuomirapjutuilla on myös oma Twitter-tilinsä, jota voit seurata: @VSRJNation. Tämä tili sisältää myös ns. vähän rankempaa huumoria, joten ei suositella tosikoille.

Suomihuumoria instagramissa: @suomilife
suomihuumoria instagramissa

Mikä olisikaan parempaa viihdettä kuin nauraa itselleen? Tai suomalaiselle stereotypioille? Tämä on hauska Instagram-tili kuvaa suomalaisten elämää hauskalla tavalla yhdistellen suomalaisille tuttuja tilanteita ja ajatuksia, jotka ovat sinullekin erittäin tuttuja. Seuraajia suomilife-tilillä on yli 56 000 ja hauskoja kuvia kerääntynyt jo melkein 400 kappaletta. Siitä vain selailemaan!

Lapsellista mutta osuvaa huumoria: @meemimestarit
Huumoria instagramissa

Iskeekö sinuun hieman lapsekas ja yksinkertainen huumori? Seuraa siinä tapauksessa Instagram huumorin pioneerejä: @meemimestarit. Jo kauan aktiivisena ollut hauska instagram-tili tekee meemejä laidasta laitaan. Tämän käyttäjän huumori aiheuttaa välillä myötähäpeää, mutta naurattaa silti varsinkin oikeanlaisessa mielentilassa. Moneen näistä tilanteista myös sinä voit samaistua, myönnä pois! Meemimestareita voit seurata myös Snapchatissa samalla käyttäjänimellä. Seuraajia heillä on Instagramissa jo yli 75 000 ja julkaisuja yli 1500 joten selattavaa riittää vaikka krapula-aamuiksi, jolloin mikä tahansa naurattaa.

Seuraa instagramissa myös Sketsi.netin omaa hauskaa instagram-tiliä, johon päivitetään hauskoja julkaisuja aika ajoin (Käyttäjä: @sketsinet). Mikä yllä esitellyistä instagram tileistä on mielestäsi suomen hauskin? kommentoi alapuolella tai kerro oma suosikkisi.

 

Jaa suomen hauskimmat instagram-tilit kavereillesi: