Sitä vain tapahtuu varsinkin noin 18-30-vuotiaana. Koko yön kestävät biletykset, all nighterit, ovat iltoja, joita on sattunut meille kaikille. Vielä 18-25-vuotiaana se tarkoitti vain pikkuväsymystä ja päänsärkyä seuraavana päivänä, mutta yleensä yli 25-vuotiaana seuraukset kestävät päiväkausia vieden kärsijän mukanaan helvetin esikartanoon.

Mutta mitä koko yön kestävä juhliminen oikeasti aiheuttaa kehollesi? Videolla kerrotaan muun muassa, että ilman unta hippokampus ei voi siirtää opittua tietoa pitkäaikaiseen muistiin. Tämän luulisi olevan tärkeä tietoisku opiskelijoille, joille all nighterit ovat takuulla tuttuja. Lisäksi videon katsottuasi ymmärrät hyvin, miksi himoitset hiilareita seuraavana aamuna ja miksi tuntuu, että ikääsi olisi lisätty sata vuotta.

Biletitkö koko yön? Katso alla olevalta videolta mitä se tekee kropallesi! Mutta ne festarithan ovat vain kerran vuodessa, joten…