Ah, perjantai ja viikonloppu! Monille se tarkoittaa lasia tai kahta omaa lempialkoholijuomaa tai sitten kunnon biletystä kavereiden kanssa. Oli miten oli, meitä on varoiteltu alkoholin vaaroista jo pitkään, ja jo pidempään trendinä on ollut alkoholista pidättäytyminen. Alkoholin terveyshyödyt ovat kuitenkin tosiasia!

Juomattomuus ei toki ole paha asia, ja kohtuus kaikessa on se kaiken alfa ja oomega. Mutta vaihtelun vuoksi tarkastellaanpa alkoholin terveyshyötyjä! Tällä hetkellä netissä leviävällä videolla pureudutaan siihen, kuinka alkoholi voi olla hyväksi sinulle.

Videolla kerrotaan muun muassa, että alkoholi voi parantaa luidesi terveyttä. Punaviinissä on resveratrolia, fenoliyhdistettä, jonka on todistettu stimuloivan luita muodostavia soluja. Valkoviini taas sopii allergioista kärsiville punaviiniä paremmin. Mikä alkoholi sitten auttaa esimerkiksi yskään? Katso vastaukset ja alkoholien terveyshyödyt alla olevalta videolta!