Japanissa tapahtuu kaikkea outoa. Saimme tästä asiasta varmuuden viimeistään Madventuresin kautta, kun Riku ja Tunna näyttivät otoksia esimerkiksi japanilaisista hotelliaktiviteeteista ja katujen automaateista joista saa ostettua oikeastaan mitä vain.

Siksi ei ole ihme, että Japanissa on myös toistaan oudompia TV-ohjelmia, joissa ideat vaihtelevat laidasta laitaan, ja jotkut ovat sellaisia, joita ei ikimaailmassa hyväksyttäisi Suomessa. Alla olevalla videolla esitellään 10 oudointa japanilaista TV-ohjelmaa ‒ tämä video on pakko katsoa!

Yksi TV-ohjelma vaikuttaa ensin tavalliselta peliohjelmalta, jossa on kysymyksiä ja vastauksia, mutta erona ”vain” se, että kilpailijoilla on yllään spandex-alushousut ja häviäjä saa voittajan takapuolen naamalleen. Osallistuisitko?

Yksi ohjelma muistuttaa seikkailuelokuvaa. Kilpailijoiden tulee selvittää tehtäviä äärimmäisissä olosuhteissa. Jos et suorita tehtävää, tiput korkealta pohjattomaan kuiluun.

Yhdessä ohjelmista Japanin julkkisten tulee päättää, onko erimuotoiset esineet tehty karkista vai ei. Kun kilpailija on tehnyt päätöksensä että kyllä, esine on tehty karkista, hänen tulee maistella sitä. Tuloksena on makuelämys tai sitten todellakin ei. Lähtivätkö sinunkin sokerihimosi tiehensä?

Naurattaako sinua helposti? Sitten et haluaisi varmaan osallistua yhteen TV-ohjelmaan, jossa kilpailijat eivät saa nauraa koko viikonlopun aikana. Samalla he joutuvat todistamaan mitä hauskempia jekkuja ja piloja, joiden tarkoitus on saada heidät nauramaan. Mitä kauemmin he ovat nauramatta, sitä älyttömimmiksi jekut käyvät. Jos kilpailija sortuu nauramaan, häntä rangaistaan. Eikä se todellakaan ole hauskaa katsottavaa…

Yhdessä ohjelmassa pelaajien kasvojen ympärille kiedotaan kuminauha, ja sen jälkeen heidän tulee yrittää syödä vaahtokarkki samalla, kun kuminauha kuristaa heidän kasvojaan. Kyllä, se näyttää yhtä kivuliaalta ja hauskalta kuin kuulostaa. Pystyisitkö tähän itse?

Katso hauska video alta ja ota selvää, millaisia loput TV-ohjelmat ovat!