Muistatko sinä näitä älyttömiä faneja, jotka yrittivät varastaa show:n keinolla millä hyvänsä?

Urheilukisoissa ja -tapahtumissa on vuosien varrella nähty yhtä jos toista. Yksi hupaisimmista ja perinteisimmistä hauskuutustavoista on perinteisesti ollut läpi kentän viuhahtaminen. Tästä ”kehittyneempi” versio viime vuosina on ollut monen fanin halu ottaa selfie kentällä suosikkipelaajansa kanssa.

Kaikki edellämainitut tavat ovat perinteisesti olleet varsin harmittomia, mutta nykyään turvamääräykset ovat kiristyneet entisestään koska myös ikävämpiä tapauksia on nähty. Näihin kuuluvat mm. fanien hyökkääminen kentällä olevien pelaajien ja toimihenkilöiden kimppuun. Kaikkiin kentälletunkeutujiin on perinteisesti suhtauduttu ankarasti tarkoituksesta riippumatta ja tavallisesti seurauksena onkin porttikielto kyseisen seuran otteluihin jatkossa.

Yleensä fanit haluavat kuitenkin vain hyvää ja siksi toisinaan on mukava muistella videoita, jotka saavat syystä tai toisesta hymyn huulille.

Klikkaa alla oleva video auki ja nauti tästä älyvapaasta pätkästä, jolle on koottu hupaisimmat fanit kautta aikojen.

https://www.youtube.com/watch?v=ou2NF8GGMdY&list=RDou2NF8GGMdY#t=148

Lähde