Vuonna 2012 ammattilaisuransa jääkiekon saralla lopettanut Vesa Toskala tunnetaan pääasiassa hienoista saavutuksistaan urheilun saralla. Kangasalalaislähtöinen maalivahti pelasi kiekkoa ammatikseen vuosina 1995-2012. Tuohon ajanjaksoon mahtui pääsarjakiekkoilua niin Suomessa, Ruotsissa kuin NHL:ssa, jossa Toskala torjui San Jose Sharksin sekä Toronto Maple Leafsin riveissä.

Moni jääkiekkoilija omaa lisäksi mahtavan huumorintajun, eikä Toskala tehnyt asiassa poikkeusta. Erään NHL-matsin jälkeen toimittaja tuli englanniksi kyselemään perinteiset kysymykset mutta Toskala päättikin tehdä haastattelusta hieman erilaisen. Sittemmin Toskala on kertonut saaneensa ajatuksen hetken mielijohteesta ilman suurempaa ennakkosuunnittelua.

Lopputuloksena tätä mahtavaa minuutin pätkää on katsottu jo lähes 500 000 kertaa. Tämä pätkä naurattaa taatusti myös muita kuin lätkäfaneja!

https://www.youtube.com/watch?v=m6z2Wx29Y_Y