Rovaniemen Palloseura RoPS:in taival europeleissä jatkuu Lokomotiva Zagrebia vastaan Eurooppa-liigan karsintakierroksen ottelussa torstaina 21.7. Ottelu näkyy peliyhtiö in ilmaisen live stream-palvelun välityksellä yksinoikeudella Suomessa. Katso ottelu suorana tietokoneella tai matkapuhelimella.

lokomotiva-zagreb-rops-livestream
* Huom: Ottelu on nähtävissä suorana myös mobiililaitteella!
 

Lokomotiva Zagreb ja RoPS ottivat yhteen jo viime torstaina Rovaniemellä. Tasainen ottelu päättyi lopulta lukemiin 1–1, joten otteluparin jatkoonmenijä ratkaistaan nyt nähtävässä osaottelussa Zagrebin kotikentällä. Lokomotivan Rovaniemellä iskemä vierasmaali antaa Zagreblaisille pienen etulyöntiaseman, sillä täten RoPSin on pakko onnistua maalinteossa vieraskentällä halutessaan jatkoon tästä otteluparista. Voitto merkitsisi RoPSille Rovaniemeläistä jalkapallohistoriaa, tuntuvaa rahallista palkkiota ja Europelien jatkumista, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla mukaan kannustamaan suomalaiset jatkoon.

Näin katsot ottelun ilmaisen live streamin välityksellä:

1. Klikkaa tästä in live stream palveluun
2. Luo ilmainen pelitili tai kirjaudu sisään palveluun
3. Etsi vedonlyönnistä ottelu Lokomotiva Zagreb – RoPS
4. Kannusta RoPS voittoon torstaina 21.7 klo: 19 alkaen!

>>> Klikkaa in Live-streamiin tästä >>>

Lokomotiva Zagreb lunasti paikkansa europeleissä sijoittumalla neljänneksi Kroatian pääsarjassa. Sarja käynnistyi uudelleen viime viikonloppuna jolloin Lokomotiva kärsi 1-3 tappion paikalliskamppailussa Dinamo Zagrebia vastaan. RoPS lähtee kauden tärkeimpään otteluunsa voitto taskussaan, sillä Rovaniemeläiset kaatoivat sunnuntaina Lahdessa pelatussa ottelussa FC Lahden 1-2. Samalla RoPS paranteli asemiaan Veikkausliigassa.

näyttää toisen osaottelun Lokomotiva – RoPS ilmaiseksi suorana live stream lähetyksenä verkkosivuillaan:

– Haluamme tarjota jalkapallofaneille näitä otteluita, joita ei muualta näe. RoPSilla on vielä kaikki mahdollisuudet jatkoon, ja toivotaan, että taas nähtäisiin hieno suomalainen jalkapalloilta, in maajohtaja Antti Tikka toteaa.

Ottelua pääset seuraamaan in vedonlyöntiaulasta Live-kertoimet-valikosta. Lokomotiv – RoPS näkyy suorana netistä niin tietokoneella, tablet laitteilla kuin älypuhelimellakin. Live streamin katselu on ilmaista, eikä vaadi vetojen asettamista. Käyttäjän tulee kuitenkin olla vähintään 18-vuotias ja rekisteröitynyt palveluun.

zagreb-rops-suorana-netistä
Ensimmäisessä osaottelussa 17. heinäkuuta Rovaniemen keskuskentällä nähtiin niin ikään tasainen kohtaaminen. Puoliajalla peli oli vielä maalittomassa tasatilanteessa, mutta toisen puoliajan loppupuolella nähtiin värikkäitä tapahtumia molemmissa päissä. Niin Lokomotiva Zagreb kuin RoPS:kin merkkautti maalinsa vastustajan oman pelaajan kautta. Lokomotiva meni ottelussa johtoon 73’minuutilla, mutta RoPS ei tästä lannistunut vaan painoi päälle hullun lailla saaden tasoitusmaalin viimein juuri ennen varsinaisen peliajan päättymistä 87’minuutilla. Molemmat joukkueet tekivät ottelussa kolme vaihtoa.

RoPSin päävalmentaja Juha Malinen on kommentoinut värikkäästi Veikkausliigan tiivistä ottelutahtia ja pyysi sunnuntaina pelatun FC Lahti-ottelun siirtämistä. Ottelua ei kuitenkaan siirretty pyynnöistä huolimatta ja RoPS kävi nappaamassa tärkeät vieraspisteet. Nyt RoPSilla on ollut alkuviikko vapaata ennen kauden tärkeintä ottelua Zagreb Lokomotivia vastaan, torstaina klo 19:00 suomen aikaa alkavassa Eurooppa-liigan karsintaottelussa Rovaniemeläisten tulee laittaa kaikki peliin. Voitto vieraskentällä mahdollistaisi jatkamisen seuraavaan ottelupariin ja tuntuvan rahapalkkion Euroopan mittakaavassa pienehkölle seuralle.

Vedonlyöjät eivät kertoimien perusteella usko Rovaniemeläiten mahdollisuuksiin, sillä RoPSin voitto varsinaisella peliajalla palauttaisi rahat takaisin jopa 6,00-kertaisena, kun kotijoukkueen voitto kerryttää pelitilin saldoa vain 1,50-kertaisesti. Toisenkin ottelun päättyessä tasalukemiin rahoille saa vastinetta 3,85-kertoimella.

Tule mukaan kannustamaan Rovaniemen Palloseura voittoon tärkeässä Eurooppa-liigan ottelussa!
Lokomotiva Zagreb – RoPS Eurooppa-liigan karsintaottelu
Missä: in ilmainen live stream palvelu
Milloin: Suorana netissä 21.7 klo: 19 alkaen
Miksi: Kannusta RoPS:ia kauden tärkeimmässä ottelussa