Pokemon Go on uusi älypuhelimille kehitetty peli, joka on noussut supersuosioon välittömästi julkaisun jälkeen. Pelin kehittäjä Nintendon osake nousi pörssissä useita prosentteja suosion paljastuttua sijoittajille. Suomeen peliä vasta odotellaan, mutta maailmalla Pokemon Go on käynnistänyt todellisen hypen sosiaalisessa mediassa. Ihmiset keräävät kilpaa pokemoneja ja postailevat kuvia hauskasta Pokemon-jahdistaan twitteriin ja facebookiin. Someilmiö on tuttuun tyyliin saanut aikaan myös hauskojen meemien ryöpyn. Juuri nyt sosiaalisen median kanavat täyttyvät toinen toistaan hauskemmista Pokermon Go Meemeistä. Pelissä pelaaja itse toimii pokemon kouluttajana ja uusia pokemoneja tulee etsiä älypuhelimella GPS:n avustuksella. Peli onkin saanut nuoret lähtemään ulos sankoin joukoin etsimään pokemoneja. Kukapa olisi uskonut että vuoden paras liikunta-aiheinen keksintö on Pokemon peli!

Peli on toistaiseksi saatavilla vasta Amerikassa ja sen julkistamista euroopassa odotellaan vesi kielellä. Pelin rantautumista suomeen odotellessasi voitkin selailla läpi seuraavia aiheeseen liittyviä pilakuvia. Seuraavien kuvien perusteella tätä odotettua uutuuspeliä on pakko päästä kokeilemaan. Mikä on sinun suosikkimeemisi?

Pokemon Go meemi #1: Kun sisällä on Sandshrew Pokemon, mutta talo ei ole sinun…
uusi pokermon go peli

 

Meemi #2: Se tunne kun huomaat kadulla jonkun muunkin pelaamassa Pokemon Go:ta.
pokemon-go-peli

 

#3: Pokemon Go aiheuttaa tunteita myös työhaastattelussa:
– Miksi haluaisit työskennellä juuri meillä?
– Toimistossanne on Blastoise Pokemon…
– Missä täällä???
hauskat pokemon go meemit

#4: Se tunne, kun olet pelannut koko viikonlopun Pokemon Go:ta:
pokemon-go-meemi2

#5: Ajon aikana tekstaamisesta varoitellaan nykyään jatkuvasti, miten sitten Pokemon Go:n pelaaminen ajaessa?
pokemon-go-meme

#6: Kun etsit Pokemonia, mutta törmäät samalla toiseen pelaajaan:
pokemon-go-meme5

Lisää Pokemon Go-meemejä seuraavalla sivulla

#7: Pokemon Go saattaa aiheuttaa hieman hankaluuksia matkalla

pokemon-go-peli

#8: Se tunne kun olet valmiina lähtemään ulos etsimään pokemoneja, mutta pelin serveri on tilapäisesti alhaalla.

pokemon-go-meme3

#9: Pokemon Go saattaa hieman lisätä kävelymatkaa…

pokemon-go-meme2

#10: Toivottavasti lentokapteeni ei innostu liikaa Pokemon Go:sta:

pokemon-go-meme1