Kuluva vuosi on ollut jo tähän mennessä futaaja Anthony Martialille varsin huikea ja tapahtumarikas, monessa mielessä. Hänestä tuli futismaailman kallein teini-ikäinen pelaaja liityttyään Manchester Unitediin 36 miljoonalla punnalla, hän loisti Valioliigassa ja oli mukana voittamassa myös Englannin cupia.

Menestyksellä on kuitenkin myös hintansa, joskus kalliskin sellainen. 20-vuotiaan jalkapalloilijan avioliitto Samantha Helenan kanssa päättyi, ja nyt ex-vaimo on trollannut miestään netissä ranskalaisfutaajan huonosta suorituksesta jalkapallon EM-kisoissa Ranskassa.

Martial on ollut kuluvissa kisoissa tavallista heikompi, verkko ei ole heilunut toivotulla tavalla ja nuori pelaaja on vastaanottanut kurjaa palauteryöppyä niin omilta faneiltaan kuin sosiaalisen median kriitikoiltakin. Manchester Unitedin hyökkääjän ex-vaimo ei ainakaan paranna tilannetta postailemalla Instagramiin riitaansa Martialin nykyisen tyttöystävän kanssa. Futistähti seurustelee nykyisin ranskalaisen tosi-tv-tähden Melanie Da Cruzin kanssa.

Anthony Martialin ex-vaimo someriidassa nykyisen tyttöystävän kanssa.

Melanie Da Cruz on Martialin nykyinen tyttöystävä.

Ex-vaimo Helena julkaisi keskustelun, jossa hän syyttää Melanieta ”pään aukomisesta” ja kutsuu häntä ”prostituoiduksi” ennen kuin hän julkaisi vielä viimeisen paljonpuhuvan lauseensa: ”Rohkaise miestäsi ennemminkin suoriutumaan EM-kisoissa sen sijaan, että esittelisi sinulle k*luaan.”

Anthony Martialin eksä ja nykyinen eivät tule toimeen keskenään.

Jos naiset olisivat käyneet tämän keskustelun kasvotusten, tämä olisi se kohta, jossa Helena astelisi dramaattisesti pois paikalta.

Mitä mieltä itse olet Martialin suorituksesta? Siis futiskentällä.

 

 

Lähde.