Katso SJK:n Mestarien liiga -debyytti suorana tiistaina 12.7. Ilmainen live stream Bate Borisov – SJK otteluun näkyy -TV palvelusta suomen kielisellä selostuksella. Palvelu vaatii rekisteröitymisen, mutta ei vedon asettamista.

>>> Katso Bate Borisov – SJK ilmainen live stream täältä >>>

Seinäjoen Jalkapallokerho SJK debytoi Mestarien liigassa Valko-Venäläistä Bate Borisovia vastaan. Kotijoukkue Borisov lähtee otteluun huimassa vireessä, sillä se johtaa kotimaansa sarjaa ylivoimaisesti 35 pisteellä. SJK:lta vaaditaankin ottelussa äärimmäistä venymistä, jotta matka Mestarien liigassa voisi jatkua. Peliyhtiö näyttää ottelun yksinoikeudella ilmaisen live streamin välityksellä. Suoran Bate Borisov – SJK ottelun selostaa Juhavaltteri Salminen. Tule mukaan kannustamaan SJK voittoon.

Bate Borisov-SJK-live stream

Näin katsot BATE Borisov – SJK ottelun suorana:
* Ottelun näyttää yksinoikeudella peliyhtiö
* Siirry palveluun
* Rekisteröi pelitili (vie vain pari minuuttia)
* Kirjaudu sisään ja valitse Bate Borisov – SJK -TV LIVE palvelusta
* Katso ilmainen live stream suomeksi selostettuna ja kannusta SJK voittoon!

Hallitsevan Suomen Mestari SJK:n kauden alku oli vaikea, mutta sittemmin joukkue on saanut katkaistua tappiokierteensä ja noussut mukaan taisteluun SM-mitaleista. ollut vaikean alun jälkeen nousujohteinen. lähti käyntiin todella tuskaisesti, mutta sittemmin Suomen mestari on parantanut otteitaan. Kesä-heinäkuussa Kerho on tosin taas edennyt ailahdellen voitto-tappio-tahdissa, mutta joukkue on joka tapauksessa noussut mukaan taistelemaan ainakin himmeämmistä SM-mitaleista.

Tiistaina 12.7 alkava Mestarien Liiga-taival on joukkueen kauden ehdoton kohokohta ja päätavoite. Viime vuonna joukkue putosi europeleistä etukäteen heikommaksi luultua Islantilaista FH:ta vastaan ja nyt on kasvojen pesun paikka. Pärjääminen europeleissä merkitsisi Seinäjokelaisille myös suomalaisittain erittäin huomattavaa täydennystä palkkapussiin. Odotettavissa onkin että SJK haastaa Bate Borisov:n tosissaan vieraskentällä, joten ottelusta on lupa odottaa erittäin tasaista ja mielenkiintoista. Pääset seuraamaan ottelua suorana ilmaisen live stream lähetyksen kautta.

Peliyhtiön tarjoamien vedonlyöntikertoimien perusteella BATE on SJK:ta vastaan ehdoton ennakkosuosikki Mestarien liigan karsintaottelussa. SJK:n yllätysvoitto vieraissa maksaisi rahat takaisin jopa 8,50-kertaisena. Ottelusta odotetaan vähämaalista, sillä vedonlyönnissä tuloksen alle 2,5 kerroin on reilusti yli 2,5-maalia korkeampi. Tämän kerroinennustuksen perusteella ottelussa nähdään useammin 2 maalia tai vähemmän.

Mistä on kyse:
BATE Borisov – SJK mestarien liiga karsinta live stream 12.7. näyttää ottelun suorana kello 21 alkaen, tule mukaan. Palvelusta löydät illan otteun lisäksi paljon muuta eurooppalaista huippujalkapalloa suorina lähetyksinä, kuten Espanjan La-Ligaa ja Serie A:ta. Mukana myös koripallon NBA, tennistä ja paljon muuta urheilua. on tunnettu OMX Nordic -pörssiin Tukholmassa listattu yhtiö. on nykyään yksi Euroopan suurimmista vedonlyöntiyhtiöistä ja sillä on yli 14 miljoonaa asiakasta yli sadassa maassa.