Suomen U21 jalkapallomaajoukkue ”pikkuhuuhkajat” kohtaa torstaina 2.6 Färsaaret virallisessa EM-karsintaottelussa vieraskentällä Färsaarten Torshavnissa. Ottelu näkyy yksinoikeudella peliyhtiö in Livestreamista suomenkielisellä selostuksella höystettynä! Ottelun katsominen vaatii rekisteröitymisen.

>> Katso Suomi – Färsaaret ilmaiseksi tästä livestreamista >>

Suomen U21 maajoukkue on karsintalohkossaan Saksan ja Itävallan jälkeen kolmantena. Vuonna 2017 pelattaviin nuorten EM-kisoihin pääsee suoraan lohkovoittajat. Sen lisäksi neljä parasta lohkokakkosta etenee jatkokarsintoihin. Suomi U21 on oman lohkonsa kakkosta Itävaltaa kuusi pistettä jäljessä ja Itävallalla on yksi ottelu enemmän pelattuna. Näin voittamalla Färsaaret torstai-illan ottelussa Suomen pikkuhuuhkajat nostavat itsensä vielä mukaan EM-kisataisteluun. Yhteensä jäljellä on viisi karsintaottelua ja illan otteluun Färsaaria vastaan Suomi lähtee selvänä ennakkosuosikkina. Seuraa illan jännitysnäytelmää ilmaisesta livestreamista ja kannusta Suomi voittoon.
suomi-färsaaret-ilmaiseksi

Färsaaret on tunnettu pienestä koostaan huolimatta fanaattisena futismaana. Kuitenkin pienen maan tulokset taisteluissa isompiaan vastaan ovat vielä toistaiseksi olleet heikkoja. EM2017-karsinnoissa Färsaarten U21 joukkue on hävinnyt kaikki ottelunsa tehden yhteensä vain yhden maalin vastustajien verkkoon. Haastaako Färsaaret tosissaan Suomen Pikkuhuuhkajat, vai viekö Suomi voiton näytöstyyliin?

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Vantaalla Suomen nuoret rynnivät ylivoimaiseen voittoon tehden jo ensimmäisellä puoliajalla kolme maalia. Nyt pikkuhuuhkajat lähtevät otteluun ilman tähtipelaajiin kuuluvaa Skrabbia, mutta on silti kertoimien valossa selkeä voittajasuosikki. Suomen voittokerroin illan otteluun on 1,25, kun Färsaarten voitto maksaisi rahat takaisin 10-kertaisena.

Otteluun on tarjolla laaja valikoima vedonlyöntikertoimia, esimerkiksi tulosvetokertoimet näyttävät seuraavilta. Taulukossa vasemmalla Färsaaren voittokertoimet ja oikealla Suomen U21 voittokertoimet:

färsaaret-suomi-tulosveto

näyttää Färsaaret – Suomi U21-ottelun suorana lähetyksenä netissä. Ottelun katsominen vaatii rekisteröitymisen in sivuille, mutta ei vetojen asettamista. Ottelu pelataan 2.6 kello 20:00 Suomen aikaa. Liity mukaan kannustamaan Suomi voittoon!

*Kaupallinen yhteistyö

on vuonna 1997 perustettu online-pelejä tarjoava NASDAQ OMX Nordic Exchange -pörssiin Tukholmassa listattu yhtiö. on yksi Euroopan suurimmista yksityisistä online-peliyhtiöistä ja tarjoaa palveluita 22 kielellä. Tällä hetkellä illa on reilut 10 miljoonaa asiakasta yli sadassa maassa.