Ihanaa kesäkuun ensimmäistä päivää! Kesä on täällä nyt ihan virallisesti, ja vaatekaappiin on aika hankkia kesätäydennystä, jos kevään hulinoissa et ole sitä vielä ehtinyt tehdä. Muotibloggaajat ja aikakausilehtien toimittajat ovat toki perillä kesän 2016 muodista, mutta me tavalliset tallaajat mietimme, mitä ihmettä sitä pukisi päälleen, jotta olisi edes etäisesti katu-uskottava.

Helpottaaksemme etsintääsi, kokosimme alle kesän 2016 muodikkaimmat vaatteet sekä lisäksi kesän 2016 uimapukumuodin! Rantakunnossa olet jo, joten lukaise tärpit tästä ja suuntaa ostoksille viimeistään tulevana viikonloppuna!

Kesän 2016 muotia ‒ pitsiä ja tasaraitoja

Yöpaitamuoti on tänä keväänä ja kesänä in. Kyllä, luit oikein. Pukeutumalla pitsiseen yömekkoosi seilaat muodin aallonharjalla. Kannattaa tosin katsoa, että paitulisi on tarpeeksi pitkä, ettet ihastuta kanssakulkijoiden päivää liiankin kanssa.

Kesän 2016 muoti ‒ katso tärpit sekä kesän uimapukumuoti tästä

Romanttiset mekot ovat tulevan kesän ykkösvalinta ja materiaaliksi kannattaa valita pitsi. Pitsi on loistava valinta myös siksi, että valinnanvaraa löytyy peittävimmistä mekoista aina paljastaviin bileasuihin, jos haluat esitellä ruskettunutta hipiääsi.

Kesän 2016 muoti ‒ tsekkaa tärpit sekä myös kesän uimapukumuoti

Kesän 2016 muoti ‒ tsekkaa tärpit sekä myös kesän uimapukumuoti

 

Kuoseista raidat ovat tänä kesänä se juttu ja ne voivat olla pysty-tai vaakaraitoja. Myös epäsymmetrisyys vaatteissa on muotia ja väreistä kannattaa valita esimerkiksi tummansinistä, denimiä sekä mukaan hieman kirkkaita tehostevärejä, vaikka raikasta pinkkiä.

Kesän 2016 muoti ‒ tsekkaa tärpit sekä myös kesän uimapukumuoti

Kesän 2016 muoti ‒ tsekkaa tärpit sekä myös kesän uimapukumuoti

Tulevan kesän must-hankinta on alunperin 50- ja 60-luvuilla ihastuttanut olkapäät paljastava paita. Valitse väriksi esimerkiksi pastellisävy tai sinisen eri sävyt. Jos malli ei paitana houkuttele, valitse mekko, jossa käsivarret voivat muuten olla piilossa mutta joka paljastaa olkapäät naisellisesti.

Kesän 2016 muoti ‒ tsekkaa tärpit sekä myös kesän uimapukumuoti

Kesän 2016 muoti ‒ tsekkaa tärpit sekä myös kesän uimapukumuoti

Kesän 2016 muodikkain takki on bomber

Suomen kesä ei aina helli helteillä, joten eteisen naulakossa on hyvä roikkua lämmittävä mutta muodikas takki. Tänä kesänä muodikkain takki on bomber-malli, joka pilottinakin tunnetaan. Hommaa bomber, jossa on räväkkä kuviointi tai metallinhohtoinen väri ja olet geimeissä mukana.

Kesän 2016 muoti ‒ tsekkaa tärpit sekä myös kesän uimapukumuoti

Kesän 2016 muoti ‒ tsekkaa tärpit sekä myös kesän uimapukumuoti

Kesän 2016 uimapukumuoti

Tämän kesän uimapukumuodissa keskitytään cut out -leikkauksiin, syvään uurrettuihin päänteihin sekä villeihin kuvioihin. Raidat näkyvät myös uimapuvuissa.

Kesän 2016 uimapukumuoti

Kesän 2016 uimapukumuoti

Kesän 2016 uimapukumuoti

Bikinejä rakastavalle tiedoksi: kesän bikinimuodin kuumin uutuus on toppimainen yläosa, joka muistuttaa crop topia ja korostaa olkapäitä. Myös bandeau-mallinen yläosa, josta narut lähtevät keskeltä, on tänä kesänä muodissa. Kuoseina kesäinen kukkaniitty toimii myös tänä kesänä, mutta myös sporttisuus on in kaksivärisine bikineineen niin kuin alla olevista kuvista toisessa näkyy. Vaikka aurinkoa ottaessa rusketusrajoja halutaankin välttää, kesän 2016 bikinimuodissa näkyvät korkealle vyötärölle nousevat alaosat. Bikinien yläosissa näkyy myös epäsymmetrisyyttä, kun varsinkin selän puolella on mielenkiintoisia leikkauksia ja nyörejä.

Kesän 2016 uimapukumuoti

Kesän 2016 uimapukumuoti

Kesän 2016 uimapukumuoti

Löytyikö jo ideoita omalle hankintalistallesi? Muodikasta kesää!

 

 

Lähteet ja kuvat: kauneusjaterveys.fi, zalando.fi, anna.fi, elle.fi, cosmopolitan.fi, costume.fi