Rovaniemen Palloseura RoPS starttaa Europelinsä torstaina 30.6 klo 22:00 suomen aikaa pelattavassa ottelussa Shamrock Roversin vierasvastustajana. Shamrock Rovers – RoPS näkyy ilmaiseksi yksinoikeudella TV -livestreaming palvelun kautta. Ottelun katsominen vaatii rekisteröitymisen palveluun.
shamrock-rops-ilmainen-livestream

RoPS ansaitsi paikkansa Eurooppa-liigassa viime kauden SM-hopean ansiosta. Ennen europelejä joukkue on päässyt hyvään pelivireeseen kaatamalla mm. Ilveksen ja PS Kemin kotimaisessa Veikkausliigassa. Näin ollen haastavasta loukkaantumistilanteesta huolimatta RoPS lähtee tosissaan haastamaan ennakkosuosikki Roversia.

– RoPSin tehtävä Irlannissa ei ole helppo, mutta joukkue on ennenkin osoittanut upeaa venymiskykyä, in maajohtaja Antti Tikka toteaa peliyhtiön lähettämässä tiedotteessa. näyttää ottelun yksinoikeudella ilmaisen livestream-palvelunsa välityksellä. Katso Rovers – RoPS suorana kirjautumalla sisään in palveluun. Katsominen ei vaadi vedon asettamista.

Shamrock Rovers on Irlannin menestynein joukkue 17:llä liiga- ja 24:llä Cup-mestaruudellaan, joten helpolla RoPS ei tule vieraskentällä pääsemään. Myös kertoimien perusteella kotijoukkue Rovers on torstaina 30.6 pelattavan ottelun ennakkosuosikki. Roversin voittokerroin on 2,10, kun RoPSin voitolla panos palautetaan 3,00-kertaisena.
Katso RoPS – Shamrock Rovers livenä torstaina klo 22 täältä

*Teknisistä syistä johtuen lähetys kuullaan otteluäänillä ilman suomenkielistä selostusta.

TV on tuttu Suomalaisille urheilufaneille vuosien ajalta, sillä palvelusta on jo usean kauden ajan päässyt seuraamaan kaikki Espanjan La Ligan ottelut, Pohjoisamerikan NBA-sarjaa sekä paljon muita mielenkiintoisia urheilutapahtumia suorana lähetyksenä.

Shamrock Rovers-RoPS
Suorana TV-livestream palvelussa
Torstaina 30.6. klo 22.00

* on vuonna 1997 perustettu online-pelejä tarjoava NASDAQ OMX Nordic Exchange -pörssiin Tukholmassa listattu yhtiö. on eCOGRA:n (e-Commerce Online Gambling Regulationand Assurance) auditoima ja sertifioima vastuullinen toimija.