Suomeen saadaan viimein maan ensimmäinen pilvenpiirtäjä, kun SRV:n Helsingin Kalasatamaan raketaman REDI-kompleksin ensimmäinen asuinrakennus Majakka valmistuu vuonna 2018. Majakka on valmistuttuaan Suomen korkein asuinrakennus ja ensimmäinen pilvenpiirtäjä.

REDI-Majakka pilvenpiirtäjä Helsinki REDIn ensimmäisenä valmistuva 132 metrinen Majakka-torni tulee pitämään sisällään 238 asuinhuoneistoa ja paljon asiakkaille suunnattuja palveluita. Alempiin kerroksiin rakennetaan 60,000 neliöinen kauppakeskus, jossa niin asukkaat kuin virailijat pääsevät shoppailemaan noin 200:ssa liikkeessä ja ravintolassa. Majakka on valmistuttuaan reilusti Tampereelle vastikään rakennettua Tornihotellia korkeampi.

Asuntoja pilvenpiirtäjästä tulee löytymään laidasta laitaan. Halvimman myynnissä olevan 42,5 neliöisen kaksion myyntihinta on 139 636 euroa (VH: 264 386€). Rahakkaille tarjolla on kaupungin korkeimmat näkymät hulppeista kattohuoneistoista, joista 142,5 neliöisen kolmion velaton hinta nousee yli 2 miljoonan euron. Hoitovastike arvokkaimmassa osakkeessa on arvioitu noin 726,7 euroon. Kaikissa huoneistoissa on viihtyisyyttä lisäävä viherhuone, joka on tavallisesta parvekkeesta poiketen lämmin asuintila ympäri vuoden. Rakennuttaja lupaa ainutlaatuisten näköalojen ja asumisviihtyvyyden lisäksi myös nopeita kulkuyhteyksiä, sillä Majakasta tulee pääsemään markkinointiesitteen mukaan metrolla 6 minuutissa Helsingin keskustaan ja 9 minuutissa Ruoholahteen. Kuva: SRV:n markkinointiesite

 

Suomen ensimmäinen pilvenpiirtäjä Majakka numeroina:
tällainen on suomen ensimmäinen pilvenpiirtäjä

Pilvenpiiräjän asuntojen Myyntipäällikkö Merja Rainio kertoo REDIn youtubeen postaamalla videolla uuden asuinrakennuksen hienouksista. Ainutlaatuinen sijainti Helsingin Kalasatamassa avaa huimat merinäköalat korkeilla sijaitsevista asunnoista. Ensimmäisenä valmistuvassa Majakka-tornissa on paljon asukkaille lisäarvoa tuovia yhteistiloja, kuten kuntosali, lasten leikkihuone ja lukuisat yleissaunat. 33. kerroksen jopa 50:lle ihmiselle tarkoitettu clubitila on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Tilassa voi nauttia hyvästä seurasta Luxus-saunassa tai porealtaassa. Tämän lisäksi Majakassa on asukkaille avoin osittain katettu kattoterassi. Yhteistilat ovat vain yhtiön asukkaiden käytössä, mutta vieraita voi halutessaan kutsua esimerkiksi kattoterassille.

REDI-kompleksiin rakennetaan pysäköintilaitos, josta Majakka-pilvenpiirtäjän asukkaat voivat vuokrata oman autopaikan. Vieraille on tarjolla sekä maksullisia että maksuttomia pysäköintimahdollisuuksia REDIn pysäköintilaitoksessa ja sen lähistöllä.

Video: Tällainen on suomen ensimmäinen pilvenpiirtäjä Majakka

Artikkelin tiedot ja kuvat on peräisin pilvenpiirtäjän omilta nettisivuilta: Redi.fi

 

Jaa juttu Suomen ensimmäisestä pilvenpiirtäjästä kavereillesi: