Euroopan jalkapalloilun tärkein Cup Mestareiden Liiga 2015-16 huipentui eilen myöhään suomen aikaa Real Madrid vs Athletico Madrid finaaliin. Tiukan ottelun vei lopulta jatkoajan ja rangaistuspotkujen jälkeen Real Madrid Cristiano Ronaldon ratkaisuosumalla. Portugalilainen Pepe aiheutti pahennusta kentällä yrittäessään hankkia keltaista korttia vastapuolen pelaajille filmaamalla. Pepe viettikin melko paljon aikaa nurmen pinnassa varsinkin jatkoajalla.

Yhdessä tilanteessa Atletico pelaaja Luis Filipe huitaisi Pepeä poskelle jälkitilanteessa, minkä jälkeen Real-pelaaja alkoi kieriskellä maassa tuskaisen näköisenä naamaa pidellen. Pepen filmaaminen nostatti kohun varsinkin Atletico Madridin kannattajien joukossa. Muun muassa ex-pelaaja Gary Lineker kommentoi filmaamis-kohua melko kovin sanankääntein twitterissä. Lineker haukkui Pepen ”Jättimäiseksi mulkuksi” pariin otteeseen. Kohusta kertoi ensin iltalehti.

Katso video Pepen kohua aiheuttaneesta filmauksesta Mestarien liigan finaalissa. Videolla nähdään myös, miten tuomari varoittaa Pepeä pitävänsä tämän temppuilua silmällä.

Video: Pepe filmaa Mestarien liigan finaalissa

https://www.youtube.com/watch?v=IUbf0-McH0E

>>> Nappaa 100€ bonusrahaa vedonlyöntiin Unibetiltä >>>

Ylemmän videon filmaus tapahtui varsinaisella peliajalla, mutta kyseenalaisia tilanteita nähtiin pelin aikana muitakin. Jatkoajalla väsynyt Pepe taistelee pallon itselleen omalla puolustusalueella, mutta jatkotilanteessa nähdään taas tuttua näyttelemistä. Viimeistään tällä videollä nähtävä temppu kuumensi tunteet ja nosti kohun sosiaalisessa mediassa:

https://youtu.be/kgjhE5z0ovk?t=38

Jaa video Pepen filmauksesta kavereillesi: