Lärvinen #12 nousi suomalaisten tietoisuuteen Vuoden 2015 Ostravan MM-kisojen aikana. Tämä sympaattinen hahmo erottuu joukosta erityisesti suuren kokonsa mutta myös railakkaan kannustuksensa vuoksi. Kukaan ei varmasti kiellä sitä että Lärvinen #12 on Suomen suurin lätkäfani. Miehen matkaa Pietarin 2016 MM-kisoissa voi seurata yhteisöpalvelu instagramissa nimimerkillä @larvinen12 ja facebookin fanisivulla: Lärvinen #12

Lärvisen valmistautumisesta vuoden 2016 lätkän MM-kisoihin on nyt julkaistu 11-osainen videosarja Lärvinen – Matkalla Pietariin. Videoilla mies valmistautuu kisoihin mm. käymällä kuntosalilla ja lenkillä (tietysti Lärvisen tyyliin sopivasti), pitämällä lehdistötilaisuuden ja keräämällä joukon Suomifaneja mukaan fanimatkalle.

Sarjan 10. jaksossa seurataan miehen lähtöä kisoihin fanibusilla. Tuttuun tyyliin sekoilulta ei vältytä tässäkään jaksossa. Katso mitä kommelluksia Lärviselle sattuu Matkalla Pietariin ja miten käy bussiin eksyneen Ruotsifanin.

Lätkäfani Lärvinen Pietarissa – jakso 10: