Amin Asikainen valmistautuu parhaillaan paluuotteluun kroatialaista Ivan Jukicia vastaan. Yhteisöpalvelu Facebookiin lisäämässään päivityksessä Asikainen esittelee uusia myrkkeilyvarusteitaan ja kertoo uransa alkuajoista:
– Kyllä nyt kelpaa. Silloin kun aloitin 1988 niin oli eri meininki. Kisoihin kun lähdettiin niin laina kamoilla ja hammassuojatkin salin ikkunalaudalta. Kokeiltiin mitkä istuu parhaiten, Amin kirjoittaa.

Hammassuojat ei ollut ainoa lainavaruste, sillä päivityksen kommenteissa Asikainen kertoo myös alasuojien olleen yhteisiä:
– Munasuojatkin oli samat ja yks kaveri piti ilman kalsareita… Sit sil oli tullu vähän keltasta hikee…

Aminin hauska päivitys on kerännyt jo yli 300 tykkäystä ja useita kommentteja.

Kirkkonummelainen harjoittelee parhaillaan paluuottelua silmällä pitäen, sillä kehään on määrä nousta 22. huhtikuuta Vesileppis Boxing Night -tapahtumassa. Käyttäjä Ringsidegym Hki:n youtubessa julkaisemalla videolla Asikainen ja valmentaja Pekka Mäki kertovat mietteitään tulevasta ottelusta ja vastustajasta. Videon perusteella Asikainen lähtee rauhallisin ja luottavaisin mielin paluuotteluunsa. Myös Pekka Mäki uskoo suojattinsa voittoon.

Video: Amin Asikainen kertoo paluuottelunsa vastustajasta ja taktiikasta

(Video käyttäjältä: Ringsidegym Hki)

 

Jaa artikkeli kavereillesi: