Huurteista Pyhän Patrickin päivää kaikille! Tänään saatat nähdä pieniä ja ei-niin-pieniä vihreitä miehiä ja naisia vaeltelevan kadulla hatut vinossa ja bisset kädessä. Tämä Irlannin kansallispäivä on levinnyt muuallekin maailmaan kulovalkean tavoin, ja koska irlantilaiset rakastavat olutta, varsinkin tänään kaikki muutkin rakastavat sitä ja mallasjuomaa kumotaan kurkusta alas ennätysmääriä.

Koska monet kumoavat Pyhän Patrickin päivänä tuoppeja siihen tahtiin, että loppuillasta ne menninkäisetkin vilisevät silmissä, päivä saattaa päättyä hyvinkin monella, omituisellakin tavalla. Tai nololla tai hämmentävällä. Mikä tahansa on mahdollista. Ihmiset ennustavat hashtagilla #HowMyStPatsWillEnd miten päivä heidän kohdallaan todennäköisesti päättyy. Kuulostavatko nämä tutuilta?

”Tulen katumaan viimeistä carbomb-shottia. Ja sitä edellistä. Ja sitä edellistä. Ja sitä edellistä…”

”Ilmoitan töihin sairaudestani.”

”En ole varma kaikista yksityiskohdista, mutta katuoja tulee liittymään asiaan.”

”Käytän poliisiauton puskuria tyynynä.”

”Samalla tavalla kuin Cinco de Mayo -juhlakin, mutta erilainen hattu päässä.”

”Tekstailen humalassa itselleni.”

”Minä: miksi annoit mun juoda niin paljon? Bussikuski: tämä on sun pysäkkisi.”

”Paljon kaalin hajuisia röyhtäyksiä.”

”Päädyn selliin syytellen kaikesta menninkäisiä.”

”Walk of Shame pukeutuneena menninkäiseksi.”

Pyhän Patrickin päivä sattui tänä vuonna torstaille, joten se saattaa hieman hillitä ihmisten janoa. Tai sitten ei. Monet ovat ratkaisseet ongelman ottamalla perjantain vapaaksi saaden näin samalla pidennetyn viikonlopun. Miten itse aiot toimia? Jos aiot lähteä hieman ulkoilemaan, pidä huoli että päästäsi löytyy esimerkiksi tällainen rekvisiitta:

Hauskaa Pyhän Patrickin päivää! Lue, miten ihmiset ennustavat päivän päättyvän

Miten ennustat, että oma iltasi päättyy? Hauskaa Pyhän Patrickin päivää!

 

 

Lähde.