Penkkareissa Suomen lukioiden viimeisen luokan opiskelijat juhlivat koulutyön päättymistä. Kyseisenä päivänä abiturienteillä on tapana pukeutua naamiaisasuihin, joiden teemat vaihtelevat koulujen ja luokkien välillä. Perinteeseen kuuluu myös humoristisillä maalauksilla ja iskulauseilla tuunatulla kuorma-autolla ajelu pitkin kaupunkia ohikulkijoille karkkeja heitellen.

Tämän vuoden penkkareissa huomion on varastanut Sunny Car Centerin tolpaksi pukeutunut Parolan lukion Abiturientti. Kekseliäästä puvusta on nopeasti noussut todellinen somehitti ja se kerää tykkäyksiä ympäri sosiaalisen median. Muun muassa urheiluvaikuttaja ja someaktiivi Aleksi Valavuori nosti penkkariasun kaikkien aikojen parhaaksi:

Aleksi Valavuori

@Valavuori
Kaikkien aikojen parhaaksi penkkariasuksi on juuri valittu Sunny Car Centerin tolppa! #hämeenlinna #penkkarit

Lisää kuvia hauskoista penkkariasuista ja tunnelmista löytyy yhteistöpalvelu instagramista hakusanalla #penkkarit ja keskustelu aiheesta jatkuu twitterissä samalla hastagilla.

Mitä mieltä sinä olet, onko tämä vuoden 2016 paras penkkariasu?
vuoden paras penkkariasu 2016
Kuva peräisin Twitteristä käyttäjältä: Nina Keski-Korpela @KeskiKorpela

Jaa juttu kavereillesi: