Suomalaisten ilta eilisessä UFC Lontoo tapahtumassa oli menestys. Sekä Makwan Amirkhani että Teemu Packalen voittivat omat ottelunsa selvästi. Amirkhani piti vastustajaansa matossa lähes läpi ottelun ja onnistui voittamaan selkein tuomariäänin. Packalenin ottelu kesti vain 24 sekuntia, kun hän tyrmäsi Thibault Goutin heti ensimmäisen erän alussa. Tyrmäys on kautta aikojen kolmanneksi nopein UFC:n höyhensarjassa.

Makwan Amirkhani on vapaaottelukehien ulkopuolella tunnettu myös rennoista haastatteluistaan ja letkautuksistaan sosiaalisessa mediassa. Mies todella osaa ottaa asiat huumorilla, siitä osoituksena miehen hauska tuuletus voitetun UFC-ottelun jälkeen. Seuraavalla videolla näet ottelun loppuhetket ja Amirkhanin reaktion tuomarin kruunatessa hänet voittajaksi. Amirkhanin hauskassa voittotuuletuksessa myös avustaja saa kyytiä, sillä mies heittää onnittelemaan tulleen avustajansa mattoon näyttävästi.

Onnittelut Amirkhanille ja Packalenille hienoista voitoista UFC-kehässä!

Katso Makwan Amirkhanin hauska voittotuuletus UFC-lontoosta:
https://www.youtube.com/watch?v=TYaB75LAPA0

Jaa tuuletus kavereillesi: