Internet on ihmeellinen paikka, jonne voi yhdessä yössä syntyä uusia meemejä, ja ne leviävät välittömästi sosiaalisen median joka kolkkaan. Vaikket surffailisi internetin aalloilla paljoakaan, jos sinulla on Facebook-, Instagram- tai Twitter-tili, saat tietää näistä uusista ilmiöistä silti takuulla 24 tunnin sisällä niiden ilmestymisestä. Ellet sitten satu olemaan Burmassa reissaamassa World Wide Webin ulottumattomissa.

Internetin uusin meemi on kiva kaveri nimeltä Bill. Hän on hyvin fiksu, osaa käyttäytyä somessa, eikä edes ärsytä ketään, koska hän tietää aina miten kuuluu toimia. Hän on vastakohta kaikille niille asioille, jotka yleensä nostattavat nettikansan kulmakarvoja ja saavat huokailemaan, että ei kai taas. Oletko jo kuullut Billistä? Katso alla olevista kuvista, miten fiksu hän on!

Oletko jo kuullut Billistä?

Bill tietää, että hänen ystävänsä kyllä tietävät hänen tyttöystävästään ilman, että hänen täytyy postata asiasta sosiaaliseen mediaan viisi kertaa päivässä. Bill on fiksu.

Oletko jo kuullut Billistä?

Bill tietää, että kaikkeen ei kannata uskoa sosiaalisessa mediassakaan. Bill ei ole taikauskoinen. Bill jatkaa elämäänsä tästä kirousuhkauksesta huolimatta. Ota oppia Billistä.

Bill tietää, että kaikki tietävät, mikä päivä nyt on. Tai no, melkein kaikki. Tai ainakin heillä on mahdollisuus sen selvittämiseen ilman Billin Facebook-päivitystä. Bill ei tunne tarvetta informoida muita päivänselvistä asioista. Joillakin olisi opittavaa Billiltä, eikö sinustakin?

Bill on luonnon ystävä. Billin ei tarvitse todistaa olevansa kova jätkä särkemällä kaljapulloa asfalttiin. Bill kunnioittaa luontoa ja käyttää roskasäiliöitä. Ole kuin Bill. Bill saattaa jopa pelastaa planeetan.

Jos Bill haluaa lahjoittaa hyväntekeväisyyteen tai auttaa vähempiosaisia, hän voi tehdä sen ilman pakottavaa tarvetta ottaa kuvaa Instagramiin. Hänen ei tarvitse kerjätä muilta hyväksyntää ja arvostusta. Bill on jalat maassa oleva tyyppi. Bill to the rescue!

Bill voi spekuloida huolia ja murheitaan ystäviensä kanssa. Hänen ei tarvitse postata Facebookiin epämääräisiä statuksia, joissa vihjaa jonkun olevan pielessä ihan vain siksi, että saisi huomiota. Bill ei halua ärsyttää ketään tuollaisilla. Siksi hänellä onkin oikeita ystäviä. Billin voisi kutsua vaikka kahville.

Bill pelaa Candy Crush -peliä Facebookissa. Hän tietää, etteivät hänen ystävänsä pelaa, eikä hän siksi lähetä pelikutsuja seitsemän kertaa viikossa. Tämä viimeistään todistaa, että Bill todellakin on fiksu. Ollaan kaikki kuten Bill, niin sosiaalisesta mediasta tulee vihdoin siedettävä paikka. Billillä on kyllä loistava tulevaisuus edessään.

 

Lähde.
Facebook-sivut.