Realitysarja Latela kertoo kahden autoharrastajaporukan projekteista, ystävyydestä ja tapahtumista mitään kaunistelematta. Katsojat ovat saaneet nauttia Latelan meiningistä jo kolmen kauden ajan Ylen kanavilla. Kaikki tuotantokaudet ovat rikkoneet ennätyksiä Yle Areenassa ja keikkuneet pitkään katsotuimpien ohjelmien joukossa. Viimeisimmän tuotantokauden jaksoja katsottiin Yle Areenassa ensi-iltapäivänä lähes 50,000 kertaa (@Latelassa twitter).

Latelan 4. tuotantokausi ruutuihin syksyllä
Nyt suosikkisarjan tähdet ovat viimein julkistaneet uutisia uudesta tuotantokaudesta. Latelan 4. tuotantokausi tullaan näkemään ensi syksynä: ”Vihdoin se on julkistettava! Latelan neljäs tuotantokausi tärähtää ryminällä ruutuihin ensi syksynä”. Uutta tuotantokautta kuvataan parhaillaan Amerikassa ja facebookissa julkaistun kuvan perusteella mukana on tutuista henkilöistä ainakin Senior tallin molemmat Laurit, ”Härski” sekä Vesa. Junior tallista mukana ovat Jorma, Tuomas, Miikka ja Sami. ”Luvassa on tuhtia Amerikan ja Neuvostoliiton meininkiä. Nyt Suuuuressa Ameriiiikassa kuvaamassa”, Latelan TV-ohjelman facebook sivulla kerrotaan.

Edellisellä tuotantokaudella Latelat rakensivat itselleen edustusbussin vanhasta linja-autosta. Projektin aikana hermot kiristyvät ja kaveruus on koetuksella, kun kaikilla jäsenillä on omat mielipiteensä uuden bussin värimaailmasta ja yksityiskohdista. Bussin lisäksi Latelat ovat aiemmin kilpailleet tallien kesken parhaiten tuunatun auton tittelistä, rakentaneet mainosauton Justin Bieberin keikalle Helsinkiin sekä osallistuneet peltoautoralliin yhdessä Heikki Silvennoisen ja Ville Myllyrinteen kanssa.

Katso myös: Latela paljastaa – tästä on kyse uudella tuotantokaudella

Katso oheiselta videolta, mistä Latelan kolmannella tuotantokaudella oli kysymys:

Katso myös: Latela TV-sarjan Facebook-sivut