Suomalaiset tosi-TV fanit ja autoharrastajat saivat mielekkäitä uutisia sunnuntain ja maanantain välisenä yönä suomen aikaa, kun Ylen suosikkisarja Latela ilmoitti facebook sivuillaan uudesta tuotantokaudesta:
– Vihdoin se on julkistettava! Latelan neljäs tuotantokausi tärähtää ryminällä ruutuihin ensi syksynä.

Uusia jaksoja kuvataan parhaillaan Floridassa, Amerikassa. Latela on jo käynyt tutkimassa projektiaihioita paikallisilla talleilla ja julkaissut seuraajilleen maistiaisia tulevasta TV-ohjelmasta. Nähtäväksi jää, nähdääkö jompi kumpi seuraavista projekteista uudella tuotantokaudella.

latela--uusi-tuotantokausi
Kuvat: Latela tv-sarjan facebook sivu

Sketsi.netin toimitus tavoitti Latelan jäsenet kommentoimaan uusien jaksojen tapahtumia:
– Ensi kaudella nähdään kaksi erillistä projektia. Pääprojektina on amerikkalaisvalmisteinen auto, joka tehdään asiakkaalle tilaustyönä”, Vesa paljastaa.

Jo viime kaudella kaverusten hermot kiristyivät useaan otteeseen, kun Bussin värimaailmaa ja yksityiskohtia ideoitiin isolla porukalla. Nyt mukaan astuu vielä yksi ylimääräinen muuttuja:
– Ei voida tehdä ihan mielivaltaisia päätöksiä, kun myös omistaja osallistuu projektin suunnitteluun. Uusi systeemi saattaa tuottaa vähän ongelmia, sillä yleensä ollaan tehty autot meille itselle.

Toisena projektina Latela tuunaa auton suomalaista elokuvaa varten: ”Enempää ei voida vielä paljastaa, lisää tullaan näkemään myöhemmin Ylen kanavilla”.

Kun isolla porukalla lähdetään reissuun, ei kommelluksilta voida välttyä. Varsinkaan jos kyseessä on Latelan porukka. Ensimmäiset tilanteet nähtiin jo Pariisin Charles de Gaullen lentokentällä, kun yksi porukan jäsenistä ajautui ongelmiin lentokenttähenkilökunnan kanssa kielimuurin takia.
– Yksi sankareista joutui melkein kumihanskatarkastukseen ennen koneeseen pääsyä, Vesa nauraa.

Kamerat seuraavat Latelaa tiiviisti koko Amerikan matkan ajan ja lopputulos nähdään syksyllä 2016 Ylen kanavilla:
– Jenkkireissulla kuvataan kohtuullisen paljon, mutta tuotantoyhtiö leikkaa jaksot ja päättää sisällöstä, niin ei osata sanoa, mitä kaikkea tullaan näkemään telkkarissa, Vesa päättää.

Latela TV-sarjaa voit seurata sosiaalisessa mediassa
Facebook: Latela
Twitter: @Latelassa
Instagram: @Latelasuomi

Teksti: sketsi.net
Kuvat: Latela facebook sivut

 

Katso myös: Latela julkaisi uutisen 4. tuotantokaudesta – Tästä oli kysymys viime kaudella