Miss Universum -kisat nousivat otsikoihin, kun voittajan julkistuksessa nähtiin yksi vuoden skandaaleista. Juontajana toiminut Steve Harvey lausui epäonnekkaasti väärän voittajan nimen. 58-vuotias juontaja nimesi voittajaksi alkuun Kolumbian Ariadna Gutierrez-Arévaloand:n, mutta tajusi virheensä pian myöhemmin: ”Hyvä yleisö, minun on pyydettävä anteeksi. Olen tehnyt virheen”, Harvey lausui nolona ja julisti oikeaksi voittajaksi Filippiinien Pia Alonzo Wurztbach:in, jolle Miss Universum -titteli oikeasti kuului. Kruunu oli jo ehditty asetella Kolumbialaismissin päähän, mikä teki tilanteesta entistä kiusallisemman.

Netinkäyttäjät eivät tule unohtamaan Miss Universum kisojen skandaalia, vaan tapahtumasta leviää hauskoja Meemejä netissä. Ihmiset jakavat Twitterissä toinen toistaan hauskempia Miss Universum -meemejä ja monet viihdesivustot ovat keränneet kollaaseja hauskimmista meemi-kuvista. Myös me keräsimme toimituksen mielestä parhaimmat. Katso hauskat Miss Universum meemit:

 

Toimituksen suosikki-meemi: Jos Miss Kolumbia voi selvitä edellisestä illasta, sinä kyllä selviät maanantaista!

Miss universum meemit
Kuvalähde: sheknows.com

 

”Ilmeesi kun tajuat, että julkistit juuri väärän Miss Universum 2015 voittajan”

Miss universum moka meemi
@themaklion

 

Meemipoiminta twitteristä: ”No, ne kaikkihan näyttävät melko samalta…”

miss_maailma_meemi5

 

Myös Leonardo Dicaprio on vedetty mukaan Miss Universum skandaaliin: ”Leolla olisi viimein mahdollisuus voittaa Oscar-palkinto, jos Steve Harvey olisi juontamassa”

Kuvalähde: twitter
Kuvalähde: twitter

 

Mokasta huolimatta juontaja kyselee palkkansa perään tässä meemissä: ”Olette silti maksamassa minulle tästä, vai mitä?”

Kuvalähde: movienewsguide.com
Kuvalähde: movienewsguide.com

 

Tämä meemi on toimituksen toinen suosikki. Kuvassa juontaja on muokattu kilpailijaksi suosittuun Haluatko Miljonääriksi -ohjelmaan ja kysymyksenä on kiperäksi muodostunut Miss Universum voittajan valinta.

Kuvalähde: fox5ny.com
Kuvalähde: fox5ny.com

 

”Ilmeesi kun pääset läpi tentistä, jota et kostaan uskonut läpäiseväsi”

Kuvalähde: Mayor Boss -facebooksivu
Kuvalähde: Mayor Boss -facebooksivu

 

Kokoelman viimeisessä meemissä juontaja toivottaa hyvää perjantaita, kun viikko on vasta alkanut.

Kuvalähde: sheknows.com
Kuvalähde: sheknows.com

 

Jaa hauskat Miss Universum meemit kavereillesi: