Suomiräpin ehdottomiin ykkösnimiin lukeutuva Elastinen julkaisi sunnuntaina Facebook sivuillaan uutisen omasta TV-ohjemasta. Ensi keväänä MT3-kanavalla nähtävässä ohjelmassa ideana on tehdä uusia biisejä yhdessä vierailevien tähtien kanssa.

Uuden aluevaltauksen TV:n puolella tekevä Elastinen on saanut mukaan ohjelmaansa tunnettuja kotimaisia artisteja laidasta laitaan. ”Ohjelmassa nähdään 10 artistivierasta, 10 jaksoa ja 10 ihan uutta biisiä”, Elastinen lupaa ohjelmasta julkaistulla Teaser-videolla. Elastinen feat -nimeä kantavassa ohjelmassa nähdään muun muassa eturivin tähdet Anssi Kela, Juha Tapio, Paula Vesala ja Robin. Yllätysvieraana ohjelmassa nähdään stand up koomikko Sami Hedberg. Yleisö pääsee seuraamaan läheltä, miten suosikkikoomikolta sujuu laulaminen, sillä myös Hedberg tekee biisin yhdessä Elastisen kanssa.

Ohjelman aikana tutustutaan artistivieraille tärkeisiin paikkoihin ja uusia biisejä äänitetään toinen toistaan erikoisemmissa paikoissa. Kussakin jaksossa seurataan tiiviisti Elastisen ja artistivieraan tapaamisia kahden päivän ajalta ja mukaan mahtuu musiikin lisäksi sporttausta ja hurjia tilanteita. Pääpaino on kuitenkin uuden musiikin tekemisessä: ”Käytännössä kaikki keinot oli sallittuja, kunhan biisit saatiin valmiiksi”, Elastinen kertoo videolla.

Elastinen julkaisi uutisen uudesta TV-ohjelmasta facebookin fanisivuillaan myöhään sunnuntai-iltana ja se on välittömästi kerännyt hurjan määrän tykkäyksiä, jakoja ja kommentteja. Katso seuraavalta videolta, mistä Elastisen TV-ohjelmassa on kyse:

Lähde: Elastisen facebook sivut

Jaa video kavereillesi: