Bam Margera avautuu kotisivuillaan elämänmuutoksestaan, johon keskeisenä osana kuuluu alkoholin jättäminen kokonaan. Muutama vuosi sitten hyvän ystävän, Ryan Dunnin, kuoltua Margeran ongelmat alkoholin kanssa pahenivat. Mies kertoo kärsineensä pahoista masennuksen oireista, joka ajoi hänet turvautumaan alkoholiin. ”Olin vihainen siitä mihin elämäni oli menossa, olin vihainen itselleni, vanhemmilleni, ystävilleni jotka yrittivät vain auttaa ja koko maailmalle”, Bam kertoo kotisivuillaan. Surunsa hän yritti hukuttaa alkoholiin, mutta asiat menivät vain huonompaan suuntaan.

Neljä kuukautta sitten Bam Margera kuitenkin otti itseään niskasta kiinni ja päätti tehdä elämänmuutoksen. Hän ilmottautui yhdessä äitinsä April Margeran kanssa realityohjelma Family Therapyn uudelle tuotantokaudelle. Samalla hän lupasi itselleen ja muille jättävänsä alkoholin.

”Olen ollut selvänä siitä asti, voitteko uskoa sitä? Jos minä pystyn taistelemaan addiktiotani vastaan, te pystytte myös! Nyt voin paremmin kuin moneen vuoteen”, Margera kannustaa. Miehen taistelua irti alkoholista tullaan seuraamaan ensi vuoden alussa Amerikan VH1-kanavalla alkavassa ohjelmassa.

bam-margera-hyvantekevaisyys
Bam Margeran hyväntekeväisyysmallisto – (bamargeraworld.com)

Elämänmuutoksesta kertovan postauksen lisäksi Bam Margera julkisti oman ”Bearly Sober” -hyväntekeväisyyskampanjansa, jossa hän kerää rahaa Skeittausammattilaisena tunnetun Tony Hawkin säätiölle. Säätiö auttaa lapsia ja nuoria kohti terveellisempia elämäntapoja rakentamalla Skeittiparkkeja ja muita aktiviteetteja köyhillä asuinalueilla asuville nuorille.

”Monet tavat opitaan jo lapsina, joten haluan auttaa lapsia rakentamaan terveellisiä elämäntapoja”, Margera kertoo. ”Keskittyessään urheiluun ja muihin aktiviteetteihin lapset pysyvät helpommin poissa ongelmista, jotka saattavat johtaa yhä pahemmille teille jatkossa”. Margera kerää rahaa säätiölle myymällä itse suunnittelemiaan paitoja, joita voi ostaa Margeran kotisivujen kautta osoitteessa: bamargeraworld.com. Margeran suunnittelemia paitoja koristaa kuva Nallekarhusta, joka tuo Bamille mieleen hyviä muistoja lapsuudesta.

 

Bam Margeran taistelua irti alkoholista seurataan VH1 kanavalla ensi vuoden alussa

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=7r_JOBu0HMo

Lähde