28-vuotias Ronda Rousey on Amerikan tunnetuin UFC-naistähti. Siviilissä kaunista Rouseytä ei moni haluaisi kohdata kehässä, sen osoittaa seuraava otteluvideo. Videossa vastaan astuu Brasilialainen Bethe Correia, joka liittyi UFC-liigaan vuonna 2003 ja on ennen tätä voittanut kaikki kolme otteluaan. (wikipedia)

Myöhään keskiviikkoiltana 4. marraskuuta Suomen aikaa käydyssä ottelussa Ronda Rousey iskee heti alusta asti täysillä ja tyrmää vastustajansa jo ensimmäisessä erässä. Tuomarin on pakko viheltää peli poikki, kun Correia kaatuu maahan hallitsemattomasti. Näin Rousey jatkaa UFC-liigassa voittamattomana ja puolustaa mestaruuttaan seuraavan kerran UFC 193 -tapahtumassa Australiassa 14. marraskuuta.

Katso tämän hurjan UFC-tähden tyrmäys oheiselta videolta:

https://youtu.be/yKHV3KVDess?t=187