Isänpäivä lähestyy ja koska isät ovat parhaita niin he ansaitsevat myös parhaan mahdollisen lahjan. Katso seuraavat lahjavinkit ja löydät sopivan lahjan niin tekniikkaa, tyyliä kun urheilua rakastavalle isälle. Ota lahjaideat talteen ja yllätä isä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lahjavinkit tekniikkaa rakastavalle isälle

Onko TV liian suuri tai monimutkainen ostos isänpäivälle? Onko perheen tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet juuri päivitetty uusimpiin malleihin? Seuraavat lahjat ovat hieman helpompia hankkia ja ne sopivat mainiosti tekniikkaa rakastavalle isälle.

Erinomainen lahjaidea: Puhelimen lisäakkuna toimivat suojakuoret. Voit käyttää puhelinta esteettömästi samalla kun suojakuoren lisäakku antaa virtaa. Sopii erityisesti paljon matkustavalle isälle. Lisäakkuja on tarjolla monenlaisia ja ne ovat erinomainen lisä paljon älypuhelinta käyttävälle.

isänpäivän lahjaidea -tekniikka-laturi

 

Liikuteltava mobiili-matkakaiutin on erinomainen lahjaidea. Haluaisiko isä kuunnella musiikkia mökillä, terassilla, veneessä? Tämän kaiuttimen otat vaivattomasti mukaan mihin vaan ja pääset kuuntelemaan mielikappaleitasi. Erinomainen lahjavinkki musiikkia ja tekniikkaa rakastavalle isälle.isänpäivän lahjavinkit -tekniikka-matkakaiutin

Radio-ohjattavat lelut kuuluvat vuosi toisensa jälkeen isänpäivän suosikkilahjoihin. Viime vuosina ovat yleistyneet varsinkin radio-ohjattavat helikopterit ja muut lennokit. Kuvan helikopterissa on lisäksi kamera, jolla isä voi kuvata ilmakuvaa omasta naapurustosta. Radio-ohjattavia helikoptereita on tarjolla myös halvempia malleja ja ne sopivat varmasti hyvin isänpäivälahjaksi.

isänpäivän lahjavinkit -tekniikka-radio-ohjattavat lelut

 

Aktiivisuusranneke sopii niin tekniikkaa kuin urheilua rakastavalle isälle.
isänpäivän lahjavinkit -tekniikka-urheilu

Isänpäivän lahjavinkit tyyliä rakastavalle

Haluaako isä näyttää tyylikkäältä tilaisuudessa kun tilaisuudessa? Seuraavilla lahjoilla yllätät varmasti tyylitietoisenkin isän.

Seuraava lahjavinkki on aina toimiva. Kauluspaitoja ei ole ikinä liikaa, joten tyylikäs paita tulee aina tarpeeseen. Tätä lahjaa ostaessasi on kuitenkin syytä tietää oikea koko melko tarkasti.

isänpäivän lahjavinkit tyyli

Ovatko isän uimashortsit jääneet 80-luvulle? Sitten voisi olla hyvä idea tehdä pientä päivitystä ja ostaa lahjaksi uudet tyylikkäät uimashortsit ensi kesää tai tulevaa ulkomaanmatkaa varten.isänpäivän lahjavinkit -tyylikkäät

Tyyli ei aina tarkoita kalliita pukuja tai kelloja. Myös kotona saunan jälkeen on mukava oleilla tyylikkäästi kylpytakissa. Tämä isänpäivälahja menee varmasti käyttöön jokaisella isällä.isänpäivän lahjavinkit -tyylikäs kylpytakki

Onko isä vaativa ja tyylitietoinen? Ehkä voit keksiä jotain mitä häneltä vielä puuttuu, miten olisi esimerkiksi trendikäs laukku?isänpäivän lahjavinkit -tyylikäs laukku

Miehillä on harvoin liikaa vöitä. Yllätä isä tyylikkäällä vyöllä ja voit olla varma että isänpäivälahjasi tulee olemaan käytössä vielä vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

isänpäivän lahjavinkit -tyylikäs-vyö

Isänpäivän lahjavinkit urheilua rakastavalle isälle

Aktiivisuusrannekkeen lisäksi isälle voi löytää paljon muitakin urheiluun liittyviä lahjoja. Yksi varma lahjavinkki on esimerkiksi liput suosikkijoukkueen tai pelaajan otteluun.

isänpäivän lahjavinkit -urheilu-otteluliput

 

Onko isä puhunut pitkään tenniksen pelaamisesta tai jostain muusta harrastuksesta, jota ei ikinä ole saanut aikaiseksi aloittaa? Isänpäivänä voit yllättää hänet lahjalla, joka pakottaa hänet kyseisen lajin pariin. Osta isälle esimerkiksi Tennis- tai sulkapallomaila.

isänpäivän lahjavinkit -urheilulliselle-isälle

Käykö isä paljon juoksemassa tai kävelylenkillä? Yksi hyvä lahjavinkki on älypuhelimen sovellukseen sopiva sykemittari. Näin isä voi jatkossa seurata tarkemmin oman kehon toimintaa ja kehittymistä.

isänpäivän lahjavinkit -urheilu-sykemittari

Onko isän treenimotivaatio vielä hakusessa? Hyvä lahjavinkki tähän tilanteeseen voisi olla esimerkiksi säädettävät käsipainot tai kahvakuula kotitreeniä varten.

isänpäivän lahjavinkit -urheilu-säädettävät-painot

Teksti: sketsi.net
Kuvat: Amazon-verkkokauppa