Amanda Harkimo tuli kesken kauden mukaan Ruotsin Paratiisihotelliin viime viikolla nähdyssä kauden 23. jaksossa. Sipoosta kotoisin oleva Amanda taitaa sujuvasti myös Ruotsin kielen ja onkin kertonut haluavansa tulevaisuudessa rakentaa Tosi-TV -uraa ja saada DJ-keikkoja Ruotsista. Amanda tulee sisään paratiisihotelliin näyttävästi ja tekee heti alussa vaikutuksen talon miehiin.

Amandan saapumispäivänä Paratiisihotellissa vietettiin Suomi-teemaista päivää. Asukkailta kyseltiin faktoja Suomesta, tosin melko huonolla menestyksellä. Eddie osasi kertoa, että Suomalaiset ovat taitavia jääkiekossa ja juovat paljon Vodkaa. Jennifer luuli Suomen pääkaupungin olevan Reykjavik. Robin tiesi Suomen lipun värit oikein, mutta pääkaupungiksi mies luuli Moskovaa. Myös Amandan kielitaito ja suomenruotsalainen aksentti aiheuttivat ennakkoluuloja kilpailijoilla. Jälkikäteen kilpailijat kommentoivat, ettei Amanda näytä lainkaan Suomalaiselta.

amanda-harkimo-ruotsin-paratiisihotelli
Kuva: tv3play.se
Amanda päätyy heti petipuuhiin

Heti kolmannessa jaksossa Amanda on läheisissä tunnelmissa 23-vuotiaan Björkö:stä kotoisin olevan Robin ”Genesis” Anderssonin kanssa. Illan päätteeksi pari päätyy sänkyyn salaa muilta asukkailta. Videolla näkyy selvästi, kuinka valojen sammuttua peitto alkaa heilua vilkkaasti. Molemmat myöntävät kiihkeän yön tapahtumat haastattelussa, mutta pitävät yhtä linjaa siinä, ettei tapahtuneesta tulisi puhua talon muille asukkaille. Sekä Amandalla että Robinilla on oma pari talossa, joilta he päättävät myös pitää asian salassa.

Amanda ja Robin kommentoivat tapahtumia tuoreeltaan ohjelmassa. Amandan mielestä ei ollut yllätys että he päätyivät sänkyyn ja kokemus oli ”ihan ok”. Ruotsalaiskomistus kertoo tapahtuneesta hieman yksityiskohtaisemmin: ”Seksi oli hyvää. Ei mitään erityistä, mutta ei huonoakaan. Tavallista seksiä”. Tarkemmin kysyttäessä hän antaa tapahtuneelle vielä numeroarvosanan yhdestä kymmeneen: ”vahva 6”, Robin kommentoi Paratiisihotellin videohaastattelussa.

Aika näyttää miten Amandan taival Ruotsin Paratiisihotellissa jatkuu. Ohjelmaa voit seurata ilmaiseksi Ruotsin TV3-kanavan nettisivuilta.

Teksti: sketsi.net