Australialainen Bloomin perhe löysi ja pelasti pesästään pudonneen isohuiluvariksen, jonka nimesivät hellyyttävästi Penguiniksi. Eräs perheen lapsista löysi sen touhutessaan pihalla ja toi sen mukanaan kotiinsa. Perhe päätti hoivata lintua, jonka he arvelivat olleen noin kolmeviikkoinen löytöhetkellä. Lintu ja perhe kiintyivätkin heti toisiinsa ja nyt he ovat kaikki yhtä perhettä!

Penguin lentelee päivittäin vapaana talon ympäristössä, mutta hän palaa aina takaisin, kun lapset tulevat koulusta. Penguin on niin kesy, että se istuskelee perheenjäsenten olkapäillä ja jopa auttaa lapsia pesemään hampaitaan! Varsinkin sadepäivinä Penguin viettää aikaa talon sisällä yhdessä perheen kanssa!

Sketsi_Varis_Poika2

Sketsi_Varis_Poika

Sketsi_Poika_Varis

Lintu_perhe_bloom_sketsi

 

poika_lintu_hauska_sketsi

 

Sketsi_Perhe_VarisLähde