Oletko koskaan ollut sellaisessa tilanteessa, että kun kaivat lompakkoa, sieltä löytyy lähinnä vain kuitteja ja vanha nuhjuinen kanta-asiakaskortti jonnekin? Tuntuu siltä kuin rahat olisivat haihtuneet savuna ilmaan. Seuraavalla kerralla, kun tällainen tilanne uhkaa, apu voi löytyä Euronderin lainavertailupalvelun kautta.

Euronder on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua vertailemaan pienlainoja nopeasti ja helposti. Euronderissa täytät vain yhden hakemuksen ja voit sillä saada lukuisia lainatarjouksia. Valitsemalla edullisen pienenlainan voit säästää huomattavia summia rahaa.

Sivuston kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 1 000 eurosta ylöspäin jopa 60 000 euroon asti. Laina-aika voi olla 1–15 vuotta, mutta kun kyseessä on pienikokoinen laina, on takaisinmaksuaika tavallisesti enintään viiden vuoden mittainen.

Pienlainan monipuoliset käyttötarkoitukset

Pienlaina on vähän kuin rahamaailman ensiapupakkaus: se voi pelastaa tiukassa tilanteessa. Kyseessä on siis pieni tai pienehkö nopea laina, jolla voit selvitä kuivin jaloin rahapulasta, kunhan vain maksat lainan takaisin ajallaan. Rahat saa tilille nopeasti, parhaassa tapauksessa jo samana arkipäivänä.

Pienlaina on vakuudeton luotto, jonka voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Sitä voi hakea esimerkiksi odottamattomien menoerien kattamiseen, kuten rikkoutuneen kodinkoneen tai auton korjaamiseen. Pieni laina voi myös auttaa rahoittamaan perheen hemmottelun esimerkiksi joululahjojen tai lomamatkan muodossa. Lisäksi vakuudettoman rahoituksen voi ottaa avuksi silloin, kun tarvitset nopeaa rahoitusta esimerkiksi lääkärikäynnin tai muiden kiireellisten menojen vuoksi.

Euronderin lainavertailupalvelu auttaa sinua valitsemaan sopivan lainavaihtoehdon. Olitpa sitten maksamassa unohtunutta laskua tai haluat vain hieman ylimääräistä rahaa arjen helpottamiseksi, pienlaina voi olla juuri sopiva ratkaisu. Vertaile lainoja huolellisesti, jotta saat parhaat ehdot.

Vakuudettomien lainojen tärkeät luvut

Kun harkitset pienlainan ottamista, on tärkeää kiinnittää huomiota tiettyihin lukuihin, jotka vaikuttavat lainan kokonaishintaan. Vertaile lainoja huolellisesti ja käytä hyväksi Euronderin lainavertailupalvelua. Avullamme tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainantarjoajaa.

Vakuudettoman lainan nimelliskorko voi olla mitä tahansa noin 4,5 prosentin ja 20 prosentin väliltä. Kuluja tällaisessa lainassa saa olla enintään 150 euroa vuodessa. Kulut ja korot yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron, joka on aina yksilöllinen. Siihen vaikuttaa esimerkiksi lainan määrä, takaisinmaksuaika ja korko. Saat tietää oman todellisen vuosikorkosi täyttämällä lainahakemuksen.

Useita tarjouksia vain yhdellä hakemuksella

Pienlainaa kannattaa ehdottomasti hakea lainavertailun kautta sen sijaan, että lähettäisit erilliset hakemukset jokaiseen pankkiin. Euronder säästää aikaa. Sen sijaan, että täyttäisit samat tiedot useaan kertaan ja odottelisit lainatarjousten saapumista eri paikoista, voit saada useita tarjouksia vain yhdellä hakemuksella lähes välittömästi.

Saat jokaisesta tarjouksesta ilmoituksen kätevästi suoraan sähköpostiisi. Viesteissä on ohjeet, miten pääset tarkastelemaan tarjouksia turvallisesti. Voit saada lukuisia tarjouksia eri rahoituslaitoksista. Vertaile tarjouksia huolellisesti. Saat itse valita niistä mielestäsi parhaan.

Lainan kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään. Voit siis hyvillä mielin täyttää hakemuksen ja katsoa, millaisia vastauksia siihen saat. Jos tarjoukset eivät tällä kertaa miellytä, ei lainaa ole pakko nostaa. Voit täyttää hakemuksen myöhemmin uudestaan. Hakemus on aina auki.