Moni on riippuvainen matkapuhelimesta ja se kulkeekin siksi mukana oikeastaan joka paikassa, missä päivän aikana sattuu käymään.

Oletko niitä tyyppejä, joiden on pakko käyttää matkapuhelintaan ihan siihen illan viimeiseen hetkeen asti, kunnes nukahdat? Tuo kuulostaa oudolta, mutta et ole todellakaan ainoa, joka niin tekee. Eikä tuo ole ainoa outo asia, joka liittyy matkapuhelimen käyttöön.

Katso tunnistatko itsesi vielä näistä alla olevista oudoista tavoista käyttää matkapuhelinta. Kun muut seuraavat tuollaista toimintaa sivusta, voi se heidän mielestään näyttää jopa hupaisalta.

Heti kun silmät avautuvat aamulla, on saatava matkapuhelin käsiin

Ehkä puhelin toimii herätyskellona, mutta monilla se ei jää siihen, että sammuttaisi herätyksen ja jättäisi laitteen sivuun esimerkiksi aamupalan syömisen ajaksi. Toivottavasti muistetaan edes sanoa puolisolle huomenta, vaikka matkapuhelin on se, jota palvotaan.

Matkapuhelin pääsee mukaan jopa kylpyhuoneeseen ja vessaan

Etkö malta jättää matkapuhelintasi edes kylpyhuone- tai WC-käyntisi ajaksi? Muistathan, että noissa paikoissa se saattaa likaantua helposti! Ennen se oli sanomalehti, jota luettiin pöntöllä istuessa. Mutta ei joka päivää samaa lehteä, vaan uutta ja puhdasta lehteä.

Juttelet muiden samassa tilassa olevien kanssa chatin kautta

Onhan se kätevää, että muiden kanssa pääsee keskustelemaan matkapuhelimen avulla niin helposti ja oikeastaan ihan missä tahansa, missä sattuu olemaan. Mutta jos ollaan samassa tilassa, kannattaisi jutella ihan kasvotusten. Silloin keskustelun välityksessä ei tarvita matkapuhelinta. Jos toinen on eri huoneessa, ei sitä tarvita silloinkaan, koska kuuloyhteys toimii. Sekään ei ole huono idea, että jos on toiselle asiaa, siirtyy hänen kanssaan samaan huoneeseen.

Ei muisteta muiden yhteystietoja

Oliko meillä ennen matkapuhelimia parempi muisti? Silloin muistettiin ulkoa muiden puhelinnumerot ja muut yhteystiedot. Nyt tuntuu, että edes ystävien kotiosoitteet eivät ole muistissa tai siinä muistissa, joka on omassa päässä. Jos matkapuhelin katoaa, muistetaanko enää omaa kotiosoitettakaan…

Muita matkapuhelimeen liittyviä hulvattomia tapoja

Nuo eivät olleen suinkaan ainoita matkapuhelimeen liittyviä tapoja, jotka saavat meidät näyttämään hauskoilta. Sketsi.netin mielestä tuosta puuttui se kaikista hulvattomin tapa: kuljetaan pitkin maita ja mantuja tuijottaen samalla matkapuhelinta kuin muuta maailmaa ei olisi edes olemassa. Samalla saatetaan naureskella yksikseen.

Sekin on hauskaa, mutta joidenkin mielestä myös ärsyttävää, jos jonkun pitää suorittaa tärkeä puhelu juuri kauppakäyntinsä aikana. Moni puhuu puhelimeen vielä niin kovalla äänellä, että muiden on turha edes yrittää kuulla siellä mitään muuta.

Ja ne selfiet, belfiet ym. Joskus voi käydä niin, että on sama, onko käynyt reissussa vai ei, koska matkapuhelin on vienyt kaiken huomion. Jos katseen on nostanut jotain nähtävyyttä kohti, on siinä kohteen ja silmien välissä ollut matkapuhelin kuvaamassa kohdetta tai kohde on ollut selän takana, jos kyseessä on selfie.

Ennen oli ruokarukous, ja nyt ei pääse syömään ennen kuin ateria on kuvattu matkapuhelimella ja kuva lähetetty muiden ihailtavaksi.

No ovathan nuo matkapuhelimet tuoneet meidän elämäämme paljon lisäarvoa ja hauskuutta!

Kuinkahan paljon maailmassa on vähemmän puhetta kuin ennen matkapuhelimia? Moni asiaa hoituu kirjoittamalla ja lukemalla, sen sijaan, että pitäisi puhua. Naurua ja hupia ne ainakin ovat lisänneet. 

Lähde: Youngistan

LUE MYÖS