Kuukautiset aiheuttavat kouristuksia, kipua, mielialan vaihtelua ja niitä on jokaisen naisen kestettävä noin kerran kuukaudessa.

Kun nämä ikävät vuotopäivät tulevat ja kertovat samalla, että nainen ei ole raskaana. Niitä voisi pitää naisen pahimpina vihollisina, eikä miehillä ole aavistustakaan siitä, mitä naiset joutuvat niiden takia kokemaan.

Jos miehetkin saisivat kuukautiset, miten he reagoisivat niihin? Tässä alla on mietitty tätä asiaa ja nehän naurattavat meitä naisia, vaikka kuukautiset eivät ole suurimmalle osalle naisista mikään positiivinen asia.

Näin kävisi, jos miehilläkin olisi kuukautiset:

  1. He kiusoittelisivat toisiaan, kuinka he saivat ne ennen muita.
  2. He keksisivät varmasti tekosyitä, mitä he eivät suostuisi tekemään vuotopäivien aikana. Heille pitäisi tehdä ruokaa sekä passata monilla muilla tavoilla ja he haluaisivat vain levätä noina vaikeina päivinä.
  3. Mainoksissa esiintyisi yhä enemmän kipua lievittäviä asioita, joita myytäisiin kuukautiskivuista kärsiville miehille.
  4. He saattaisivat piilotella kipujaan naisilta, jotta naiset eivät tietäisi heillä olevan meneillään ne päivät ja pääsisi kiusoittelemaan niistä.
  5. Oireet olisivat miehillä pahempia kuin naisilla, koska aiheuttaahan flunssakin miehillä pahempia oireita kuin naisilla: ”Man flu”!

Se saattaa olla jopa joidenkin naisten unelma, että miehetkin saisivat kuukautiset!

Lähde: Youngisthan

LUE MYÖS