Naisten sanastoa

HYVÄ
Hyvä on sana, jota me käytämme minkä tahansa väittelyn lopuksi, kun tunnemme olevamme oikeassa ja haluamme sinun olevan hiljaa. Älä KOSKAAN käytä sanoja ”ihan” ja ”hyvä” yhdessä kuvaillessasi, miltä nainen näyttää. Sen vuoksi saatat huomata olevasi väittelyssä.

VIISI MINUUTTIA
Eli noin puoli tuntia. Vastaa sitä ”ihan kohta”, jonka sanot kesken lätkämatsin, kun pyydän viemään roskat. Tämä on mielestämme tasapuolinen vaihtokauppa.

EI MITÄÄN
Tämä kuitenkin tarkoittaa jotakin, miksi sinun pitäisi olla varuillasi. ”Ei mitään” käytetään yleensä, kun nainen haluaa kääntää sisuskalusi sisältäsi pää alas päin ja takaisin. ”Ei mitään” yleensä kuvaa väittelyä, joka kestää ”viisi minuuttia” ja loppuu sanaan ”hyvä”.

NIIN… (korotetuin kulmakarvoin)
Tämä on haaste, jonka tuloksena nainen on pettynyt ”ei mistään” ja joka loppuu sanaan ”hyvä”.

NIIN…
Tarkoittaa ”Luovutan” tai ”Tee mitä tahdot, koska mua ei kiinnosta”. Kohtaat parissa minuutissa ”niin…” maustettuna kohotetuilla kulmakarvoilla, mitä seuraa ”ei mitään” ja ”hyvä”. Kun nainen on rauhoittunut, juttelette ”viiden minuutin” ajan.

VOIMAKAS HUOKAUS
… ei oikeastaan ole sana mutta kelpaa verbaaliksi toteamukseksi, jonka miehet tunnistavat vain harvoin täten ymmärtäen naisen väärin. ”Voimakas huokaus” tarkoittaa, että hänen mielestään olet idiootti sillä hetkellä. Lisäksi hän ihmettelee, miksi hän seisoo turhaan väittelemässä kanssasi ”ei mistään” syystä.

HUOKAUS
Taas, ei sana vaan verbaali toteamus. Tämä jää edelleen huomioimatta useimmilta miehiltä mutta sentään jotkut miehet ymmärtävät tämän. Nainen on tyytyväinen. Paras liikkeesi on olla liikkumatta tai hengittämättä, jotta nainen pysyisi tyytyväisenä.

OKEI
Tätä vaarallisempaa sanontaa ei ole naiselta miehelle. ”Okei” tarkoittaa, että nainen haluaa sinun miettivän hartaasti ennen kuin olet hyvittänyt tekosi (mitä ikinä oletkaan tehnyt). Tämä sana yleensä esiintyy sanan ”hyvä” kanssa ja yhdessä ”niin…” kohotetuin kulmakarvoin. Lähitulevaisuudessa tulet huomaamaan, että olet melkoisen isoissa vaikeuksissa. Kyseiset vaikeudet ovat erään henkilön juonimat ja suunnittelemat.

OLISITKO YSTÄVÄLLINEN
Tämä on tarjous. Nainen antaa sinulle mahdollisuuden keksiä minkä tahansa syyn tai tekosyyn siihen, jota olet tehnyt. Sinulla on mahdollisuus kertoa totuus, joten olepa varovainen, ettet törmää ”okeihin”.

KIITOS
Nainen kiittää sinua. Ei, älä menetä tajuntaasi vaan sano ole hyvä.

KIITOS PALJON
Tämä on täysin muuta kuin ”kiitos”. Tämän kuulet, kun nainen on todella raivostunut takiasi. Olet varmasti loukannut häntä. Tätä seuraa ”voimakas huokaus”. Muista olla kysymättä ”voimakkaan huokauksen” jälkeen, mikä on hätänä, koska saisit vastaukseksi vain ”ei mitään”.

LUE MYÖS