Muistatko itse, milloin oli sellainen hetki, josta tiesit, että te ole enää kovin nuori?

Ehkä sitä hetkeä ei ole vielä ollut, mutta monilla on ja he ovat voineet jo vastata tuohon kysymykseen. Joku esitti kysymyksen Reddit-palvelussa ja tässä alla ovat kaikista hauskimmat vastaukset.

1. ”Huomasin pelkääväni teini-ikäisiä.”

2. ”Kun yksi minua nuoremmista työkavereistani halusi selittää minulle, kuka Cardi B on. Tiesin jo, kuka hän on, ja tunnen hänen musiikkinsa. Ilmeisesti näytin vain siltä, ​​että minulle piti kertoa se.”

3. ”Kun menin viime viikonloppuna yökerhoon, jossa kaikki näyttivät lapsilta…”

4. Kun aloin katsoa moottoripyöräilijöitä huolestuneena kunnioituksen sijaan. ”Hitto tuo lapsi tappaa itsensä” vs. ”Ooh, katso tuota kuumaa kapinallista.”

5. ”Kun paras ystäväni ja minä suunnittelimme lähtevämme ensi kuussa konserttiin ja ensimmäistä kertaa elämässämme ajattelimme haluammeko ostaa paikkoja sen sijaan, että seisoisimme.”

6. ”Kun aloin innostua klo 21.00 nukkumaanmenoajasta.”

7. ”Kun teini-ikäisenä rakastamani kappale esiteltiin radiossa vanhana kappaleena.”

8. ”Ensimmäistä kertaa minua hoiti lääkäri, joka oli nuorempi kuin minä.”

9. ”Kun yritin viettää aikaa ja leikkiä lapseni kanssa, hän sanoi: ”Äiti! Ei ystävieni edessä!” Tajusin juuri sillä hetkellä, etten ollut nuori, hauska ja siisti äiti, vaan todellakin vanha, tavallinen ja kiusallinen äiti. Lisäksi joka ikinen kerta, kun joku kutsuu minua rouvaksi.”

10. ”Kuivasin itseäni suihkun jälkeen, katsoin alas ja tajusin…olen 40 ja minulla on harmaita hä*ykarvoja.”

Lähde: The Poke

LUE MYÖS