Aika monet käyttävät mustia sukkia tai ainakin yksivärisiä sukkia. Tennissukat olivat ennen suosittuja, mutta tässä sukkauutisessa ei ole niistäkään kyse.

Kyse on sukista, jotka ovat hulluvärisiä eli todella värikkäitä, joissa on monenlaisia kuvioita. Kyseiset sukat voivat olla törkeän värisiä esimerkiksi neonvihreitä. Niissä voi olla jättimäisiä silmiä, lentäviä lehmiä tai vaikka hummereita.

Jos tunnistat tästä kuvauksesta sukkasi, saat nyt tietää mitä erikoista se kertoo luonteestasi. Silloin nimittäin olet todennäköisesti älykäs, menestyvä ja vallankumouksellinen. Olet myös pirtsakka ja luova työssäsi. Kun olet työpalaverissa, uskallat osoittaa siellä valtasi. Mitä hulluimmat sukat siellä ovat jalassa, sitä rikkaampi todennäköisesti on.

Mutta mitä jos nyt menee hankkimaan tällaisia hullulta näyttäviä sukkia, niin muuttuuko sitä tällaiseksi juuri kuvailluksi tyypiksi? Sitähän voi kokeilla, koska sukkia ei ole koskaan liikaa, ja tällaiset sukat löytää helposti niiden mustien tai harmaiden tylsänväristen sukkien seasta.

Lähde: Yourtango