Nyt on pikkujoulukausi, joka on parasta aikaa hankkia krapula, mutta onnistuuko se sinulta?

Jos olet huono hankkimaan kunnon darraa, tässä alla on hyviä vinkkejä, miten se onnistuu.

1. Polta kessua

Ikään kuin sinulla ei olisi tarpeeksi hyviä syitä olla lopettamatta keuhkojesi savuttamista, niin sen avulla hyvän krapulan hankinta on taas yksi syy. Se jopa pahentaa krapulaoireita.

2. Syö terveellisesti

Tämä voi kuulostaa oudolta, mutta jos syöt samana päivänä, kun juopottelet, terveellisesti eli kevyesti, saat helpommin aikaiseksi darraisen olon. Rasvaiset ruuat taas estävät alkoholin imeytymistä, koska ne tarttuvat vatsan limakalvoon suojaksi.

3. Juo sokeripitoisia alkoholijuomia

Sokeripitoiset juomat poistavat kehosta nestettä ja vatsakin tyhjenee nopeammin. Nämä kiihdyttävät alkoholin imeytymistä, joten saat sokerisia alkoholijuomia juomalla aikaiseksi pahemman krapulan.

4. Älä juo juopottelun aikana vettä

Kuten edellisessä kohdassa mainittiin, kehon kuivuminen pahentaa krapulaa. Siksi juopottelun aikana ei kannata juoda vettä, jos tarkoitus on hankkia kunnon krapula.

5. Älä kuntoile

Jos kuntoilet paljon, kehosi menettää alkoholin takia nestettä vähemmän. Silloin et saa aikaiseksi niin helposti krapulaa kuin olisit huonossa fyysisessä kunnossa.

6. Juo viskiä tai tummaa rommia

Tummanruskeat juomat aiheuttavat yleensä pahimmat krapulat.

7. Juo mahdollisimman monenlaisia alkoholijuomia

Tätä ei ole todistettu, mutta jos juot illan aikana monenlaisia juomia, tulee krapulasi olemaan paljon pahempi kuin joisit vain yhdenlaista juomaa. Kannattaa kokeilla ja hankkia baarikaappi täyteen erilaisia juomia!

Toivotaan, että onnistut näillä vinkeillä hankkimaan oikein pahan krapulan!

Lähde: The List