Mies oli ravintolassa ja kaljanjuonnin seurauksena tuli kova vessahätä. Ravintolassa oli kuitenkin vain yhden hengen vessat ja miesten vessa oli varattu.

Tarjoilija huomasi miehen ongelman ja sanoi että tämä voisi mennä naisten vessaan, jos vain lupaisi olla koskematta vessan vieressä oleviin nappeihin ja tekevänsä tarpeensa istualtaan, jotta ei roiskuisi minne sattuu. No totta kai hän lupasi ja syöksyi äkkiä vessaan.

Seinällä oli tosiaan neljä nappia: LV, LI, PP sekä ATP. Mies tuumasi, että mistä kukaan tietää, jos kokeilen ja painoi ensimmäistä nappia. Lämmintä vettä suihkusi pöntöstä ja puhdisti alapään. Innoissaan mies painoi toista nappia ja lämmin ilma kuivasi hänet”

Vau, ei miesten vessassa ole tämmöisiä hienouksia”, hän ajatteli. Jo pienessä ekstaasissa hän painoi PP-nappia ja puhdasta puuteria levisi pitkin pyllyä saaden ihon tuntumaan ihanan pehmeältä. Tuskin malttaen odottaa mitä seuraavaksi niin hän painoi ATP-nappia ja viimeinen asia, jonka hän tajusi oli kirkas valonvälähdys.

Hän heräsi sairaalassa ja kysyi ihmeissään hoitajalta mitä tapahtui. Hoitaja sanoi moittivaan sävyyn että ”ei olisi pitänyt painaa sitä viimeistä nappia, se on Automaattinen Tamponin Poistaja ja vehkeenne ovat sitten siinä tyynyn vieressä……”