Suhteen alussakin kannattaa miettiä, kuinka paljon tekee toisen eteen.

Tämä nainen sai kokea sen karvaalla tavalla, että oli toiminut suhteen alussa liikaa miehensä parhaaksi. Hän oli nimittäin suhteen alusta lähtien huolehtinut miehestään, jos mies oli sairastunut esimerkiksi flunssaan. Nyt mies on jo 30-vuotias ja edelleen vaatii, että hänen puolisonsa hoitaa häntä, kun hän sairastuu.

Mies oli nyt sairastunut. Hänellä oli kuumetta. Nainen oli kuitenkin töissä juuri kun mies oli sairastunut. Mies oli soittanut naiselle töihin ja pyytänyt häntä sieltä kotiin hoitamaan häntä, kuten aina. Naisen mielestä hänen miehensä on ylidramaattinen sairastuessaan ja siltä se vaikuttaakin.

Nainen kertoi nyt mikä sai hänet suuttumaan kunnolla juuri nyt: ”Hänellä nousi kuume jo monta päivää sitten. Vaikka tein hänelle ruokaa, vein lääkkeitä ja siivosin hänen oksennuksensa ja paljon muuta, hän soitti silti, kun olin vielä töissä ja kertoi minulle, että minun pitää tulla kotiin, jotta voisin tehdä naurettavia tehtäviä, kuten lämmittää hänelle keittoa tai säätää asuntomme lämpöä sopivaksi.”

Mies on itse työtön ja nainen päätti, että tällä kerralla hän ei miestään hoida. Tästä syystä jopa miehen äiti eli naisen anoppi suuttui ja soitti naiselle ja käski naisen kotiin hoitamaan hänen sairasta poikaansa. Nainen ei tehnyt niin, vaan kuskasi miehensä anoppinsa luokse hoitoon. Anoppi oli ihmeissään, kun miniä pyysi hoitamaan poikansa kuntoon ja lähettämään kotiin, kun poika on taas terve. Anoppi jäi ovelle huutamaan perään ja mies katsoi vaimoaan ihmeissään, kuin vaimo olisi tullut hulluksi.

Ei ihme, vaikka vaimo olisikin tullut hulluksi tuollaisen kakaran tai siis miehen takia!

Lähde: Mirror