Kolme nahkatakkista motoristia parkkeerasi pyöränsä huoltoaseman pihalle.

He astelivat sisään baariin, mutta totesivat sen aivan täydeksi. Katseltuaan asiakkaita vähän aikaa he lähestyivät erästä vanhemman puoleista rekkakuskia, joka lueskeli iltapäivälehteä ikkunan vieressä.

Yksi moottoripyöräilijöistä hypähti äkkiä eteenpäin ja iski yhdellä karateiskulla rekkakuskin lehden keskeltä kahtia. Mies taittoi tyynesti lehden kappaleet kokoon ja siemaisi kahviaan. Toinen motoristi sieppasi silloin tuhkakupin pöydältä ja tyhjensi sen sisällön rekkakuskin kahviin. Mutta mies ei sittenkään reagoinut. Kolmas tarttui rekkakuskin viineriin ja survoi senkin kahvikuppiin saastan sekaan

Nyt rekkakuski nousi pöydästä, ja viikaisemattakaan motoristeja hän kiitti myyjää ja asteli ulos baarista,

”Jumaliste mikä mamis!” totesi yksi motoristeista istahtaen rekkakuskin paikalle.

”Ei miestä yhtään!”, täydensi toinen

”Eikä se osaa ajaa tota rekkaakaan, sanoi vierestä keskustelua seurannut rekkakuski, ”Se peruutti tossa pihalla kolme moottoripyörää ihan paskaksi.”