Lähes jokainen haaveilee paksuista ja terveistä hiuksista, mutta kaikilla ei valitettavasti ole mahdollisuutta peikkotukkaan. Sille voi kuitenkin tehdä jotain, jos hiuksia tuntuu tippuvan päästä liian paljon, jolloin päässä voi olla kaljuja kohtia tai muuten vain liian vähän karvaa. Express -sivusto on jakanut tätä hyvää uutista ja Sketsi.net jakaa tätä iloiten vielä eteenpäin omille lukijoilleen.

Nimittäin terveysasiantuntijoiden mukaan tässä tilanteessa ei tarvitse lähteä shoppailemaan kalliita aineita, vaan monilla riittää pelkkä omassa tai vaikka tutun keittiössä vierailu. Jos sieltä löytyy omenasiiderietikkaa, se on juuri se ratkaisu kaljuuntumisongelmaan.

Jos karvatupet tukkeutuvat ja niissä ei ole öljyä, kertyy niihin bakteereja, joka johtaa hiustenlähtöön ja mahdollisesti jopa kaljuuntumiseen. Tämän asian korjaamisessa omenasiiderietikka auttaa siten, että se pitää bakteerit poissa ja pH-tason sopivana. Ja juuri se stimuloi hiukset kasvamaan.

Tämä keittiön ihmeaine auttaa myös hilseongelmassa. Se myös tekee hiuksista kiiltävät, vahvemmat ja hyvinvoivan näköiset, joten tuskin kukaan voi sanoa, että ei tarvitse tämän keittiön taikaliemen apua.

Ei muuta kuin valelemaan päätä ja odottelemaan tuloksia!

Lähde: Express