Eräs nainen oli päässyt pitkästä aikaa treffeille, mutta ne eivät todellakaan sujuneet hyvin.

Lizzy Johnson oli sopinut romanttiset treffit, johon treffiseuralaisen oli tarkoitus ottaa mukaan myös koiransa. Lizzyn mukaan nämä treffit olivat hänen elämänsä kamalimmat treffit.

Mies, jonka kanssa Lizzy oli sopinut treffit, kertoi koiransa näkevän ensimmäistä kertaa vesistöä. No sekin kuulostaa jo oudolta, mutta tämän jälkeen tapahtui jotain odottamatonta, joka muutti treffien kulkusuunnan täysin toisenlaiseksi, kuin mikä oli ajatus.

Miehen koira hyppäsi veteen. Mies ei yllättäen mennyt pelastamaan koiraansa, joten Lizzyn oli hypättävä veteen. Lizzy ei ajatellut sitä, että hänellä oli taskussaan esimerkiksi avaimet ja matkapuhelin. Se oli ehkä syy, miksi mies ei hypännyt veteen pelastaamaan koiraansa.

Pelastustoimi kesti noin 5 minuuttia. Kun Lizzy sai pelastettua koiran vedestä, piti hänen vielä kävellä miehen ja koiran kanssa autolle. Tämä 10 minuuttinen oli aika tuskaista, koska hän ei pitänyt miehestä enää lainkaan.

Kävelyn aikana Lizzy oli kysynyt mieheltä, että onko hänen meikkinsä vielä kunnossa. Mies oli vastannut myöntävästi. Mutta kotona Lizzy näki peilistä, että hänen kasvonsa olivat kurassa, joten mies oli vielä valehdellutkin. Lizzyn housujen lahkeetkin olivat tietysti kurassa. Aika kamalat treffit.

Mies oli myöhemmin laittanut Lizzylle viestin, jossa oli pahoitellut tapahtunutta. Lizzy ei ollut vastannut hänelle mitään, koska oli vielä niin kauhuissaan kamalista treffeistä.

Lähde: Mirror