Joukko 40-kymppisiä naisystäviä keskusteli, missä tavata yhteisen lounaan merkeissä.

Vihdoin päättivät tavata Ocean View ravintolassa, koska miestarjoilijoilla siellä oli tiukat housut ja upeat takamukset.

10 vuotta myöhemmin, 50-kymppisinä joukko taas keskusteli, missä tavata yhteisen lounaan merkeissä. Vihdoin päättivät tavata Ocean View ravintolassa, koska siellä oli tosi hyvä ruoka ja fantastisia viinejä.

10 vuotta myöhemmin, 60-kymppisinä joukko taas keskusteli, missä tavata yhteisen lounaan merkeissä. Vihdoin päättivät tavata Ocean View ravintolassa, koska siellä sai syödä rauhassa ja sieltä oli upea näköala merelle päin.

10 vuotta myöhemmin, 70-kymppisinä joukko taas keskusteli, missä tavata yhteisen lounaan merkeissä. Vihdoin päättivät tavata Ocean View ravintolassa, koska se oli pyörätuoliystävällinen ja siellä oli hissi.

10 vuotta myöhemmin, 80-kymppisinä joukko taas keskusteli, missä tavata yhteisen lounaan merkeissä. Vihdoin päättivät tavata Ocean View ravintolassa, koska eivät ikinä olleet käyneet siellä aikaisemmin.