Kaikki varmasti tietävät mitä leivänpaahtimella tehdään. Jos joku ei tiedä, niin sillä paahdetaan leipää.

Mutta voihan sillä toki lämmittää muutakin kuin leipää. Sen käyttö voi säästää jonkin asian lämmittämisessä paljon aikaa ja vaivaa, joten se sopii hyvin laiskoille kokkaajille.

Nyt eräs nainen on mennyt laiskuudessaan niin pitkälle, että hän ei näköjään jaksa paistaa itse edes pihvejä. Katso kuinka helposti ja oikeastaan ihan itsestään, hänen eteensä ilmestyy valmiiksi paistettuja pihvejä. Hän vain pistää ne leivänpaahtimeen ja pian ne hyppäävätkin kypsänä paahtimesta ulos.

Jos asiaa ajattelee hiukan pidemmälle, voi tämä aiheuttaa suurempaa sotkua ja paljon enemmän vaivaa, kuin paistinpannun käyttäminen. Pitäähän paahdin saada jotenkin puhtaaksi, koska muuten se jäisi täyteen bakteereja, kun sinne pistetään sisään raakaa lihaa. Ja se puhdistaminen ei ole mitään helppoa. Mihinkähän lihoissa oleva rasvakin valui? Tämä alkaa kuulostamaan jo vaaralliselta, jos rasva syttyy tuleen kesken paiston.

Ajatus on silti aina hauska. Katso täältä tai tästä alta video siitä, kuinka naisen pihvit paistuvat leivänpaahtimessa. Videossa mainitaan, että pihvit on tarkoitettu naisen poikaystävälle, mutta videon lopussa ne näyttäisivät menevän naisen omaan suuhun.

@itsmeju1iette

Cooking steak for my boyfriend ❤️🥩 #foryou #cooking #chef

♬ It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas – Perry Como & The Fontane Sisters – 🎄🎄🎄

Lähde: Mirror