Mies matkusti Teksasiin nähdäkseen oliko siellä kaikki niin suurta kun väitettiin.

Hän astui hotelliin, jossa hänelle luovutettiin turisti2 -luokan huone, joka oli 150 neliöinen palatsi. Mies soitti respaan ja sanoi että nyt on tainnut käydä pikku fiba. Tämähän on sviitti! Respasta vastattiin että ei, Teksasissa on kaikki suurta!


Mies lähti ravintolaan syömään ja tilasi pihvin. Pihvi tuli, mutta muistutti kooltaan puoli nautaa. Mies siihen että en minä tilannut kuin yhdelle… johon tarjoilija sanoi että Teksasissa kaikki on suurta.


Hiukopalan jälkeen pub kiinnosti kovasti. Meni tiskille ja tilasi tuopin. Paikalle kannettiin 2L kannu olutta. Mies tähän että ”Kiitos yksi tuoppi vain” johon vastattiin että ”Teksasissa kaikki on suurta!”


Oluen jälkeen alkoi kusettamaan. Mies siihen kysymään baarimikolta että missä on vessa. Baarimikko neuvoi että tuosta ovesta sisään ja 100 metriä suoraan. SItten käännyt oikealle ja 200 metriä taas suoraan. Valitset vasemman oven ja oletkin perillä.

Mies aloitti tuumasta toimeen ja matkasi ovesta sisään. Hän käveli 100m ja käääntyi oikealle ja marssi pikkuhiljaa miettien itsekseen lausetta ”Teksasissa kaikki on suurta”

”Ei näin suurta sentän tarvitsisi olla…” Kuljettuaan 200m avasi vahingossa oikean puoleisen oven, astui sisään ja tippui hotellin uima-altaaseen ja huusi ”Älkää perkele vetäkö, kyllä minä nyt uskon!!!”