Oletko mies, joka on juuri eronnut kotitöiden orjuuttajasta?

Tämä mies on ainakin ja on kerännyt samalla kokoon omaa kotityöopastaan. Hän on nimeltään Tom Logan ja hän antaa neuvoja muille vapautuneille, epähygieenisille miehille. Opas on hulvaton ja samalla myös ällöttävä.

1. WC:n on tarkoitus olla likainen

En voi uskoa, kuinka paljon exäni tuhlasi rahaa vessan siivousaineisiin. WC:n tulee näyttää siltä, että sitä on käytetty. Jokainen ruskea laikku on kuin mitali, joka on saatu sodasta. Jos nainen on eri mieltä, kokeile toista tapaa ja kerro hänelle, kuinka valkaisutehtaiden jätteet muuttavat miljoonat delfiinit albiinoiksi. Se on luultavasti totta.

2. Itse asiassa kaiken muunkin on tarkoitus olla likaista

Todettakoon, että puhtaus on vain hukkaan mennyttä aikaa. Jos kohtaat likaa, näytä sille, että et ole siitä vaivautunut ja se antaa pian periksi. Kotonakin on paljon parempi ilmapiiri, jos sinä ja kodissasi oleva saasta pääsette yhteisymmärrykseen ja opitte sietämään toisianne.

3. Jos peitto pitää pestä, kävelee se itse pesukoneeseen

Suhtaudun vakavasti planeetan pelastamiseen, toisin kuin entinen vaimoni, joka oli innoissaan ekologisesta pesuaineesta, jolla hän pesi pyykkiä 24 tuntia vuorokaudessa. Se riittää, että peiton puhdistaa korkeintaan kerran vuodessa tai vaikka joka toinen vuosi. Totta kai se haisee, mutta se on vain miehekästä tuoksua, joka saa taatusti naisetkin sille päälle, jos sellainen joskus vielä päätyy sänkyyni.

4. Moottoripyörän parkkeeraaminen keittiöön on vain hyvää maalaisjärkeä

Lattialle tippuu varmasti öljyä. Mutta näinä aikoina et varmasti saisi koiraasi nukkumaan ulkona puutarhassa, joten miksi sinun yhtä rakkaan pyöräsi pitäisi viettää siellä yöt?

5. Ikkunoista ulos katsominen on tylsää

Ikkunoista ulos näkeminen on yliarvostettua, joten jätä niissä oleva lika rauhaan. Myös terve kerros pölyä ja likaa todennäköisesti suojaa lasia tai jotain sellaista.

6. Jos olet säälittävä ja et voi hyväksyä likaa, hanki tarvittaessa puhdistusainetta

Myönnän, että keittiön roskiksen tyhjentämättä jättäminen viiteen kuukauteen oli vähän liian pitkä aika.

Minä en ainakaan viihtyisi tuon miehen kodissa. Mutta Tom on kuulemma löytänyt naisen, joka on nähnyt epäsiistimpiäkin koteja.

Lähde: The Dailymash